Isännöintipäivät 2019 kokosi yli 1200 osallistujaa

Isännöintipäivät 2019 järjestettiin Helsingissä 17.-19.9.2019. Tapahtumapaikkoina olivat Hartwall Arena, Tennispalatsissa ja iltajuhlaan kokoonnuttiin Apollo Live Clubille Helsingin keskustaan.

Palaa Isännöintipäivien tunnelmiin kuvakoosteen kautta:

Isännöintipäivien osallistujia saapumassa Hartwall Arenalle avajaisjuhlaan.
Ajankohtaista kiinteistöjuridiikasta -seminaari keräsi salin täyteen.
Isännöintiliiton palveluverkostoon kuuluva Cervi Talotekniikka Oy voitti Paras tiimi -palkinnon Hartwall Arenalla.
Vaihtoehtoisten seminaarien aiheita olivat mm. korjaushankkeet, asumisen tarpeet ja johtaminen.

Isännöintipäivien iltajuhla pidettiin Apollo Live Clubilla Helsingissä.
Apollo tarjosi juhlavat puitteet iltajuhlan pitoon.
TVT Asunnot Oy Turusta palkittiin Vuoden 2019 ISA-yrityksenä. Palkintoa vastaanottamassa Kiinteistöpäällikkö Lasse Lähdemäki ja Isännöitsijä Kimmo Tilli.

Vuoden 2019 Isännöintiliiton palkinnot on jaettu. Voittajat lavalla salamavaloissa.
Palkintofinalistit ja voittajat kokoontuivat ryhmäkuvaan.
Iltajuhlan pääesiintyjä Virve Rosti lavalla.
Viimeisen seminaaripäivän kevennyksenä nähtiin Jenni Kokander Irma Rönkkönä, ohjelmanumerollaan Isännöitsijä hukassa.