Matias Toivonen eli vuosia kadulla ennen kuin sai oman kodin. Isännöintiliitto ja Kotitalo-lehti keräävät varoja asunnottomuuden vastaiseen työhön, jotta kenenkään ei tarvitsisi elää kadulla.

Suomessa yhä useampi on vaarassa menettää kotinsa ja joutua kadulle taloudellisista, terveydellisistä tai sosiaalisista syistä. Maan suurimmissa kaupungeissa elää jo liki 6700 ihmistä ilman vakinaista asuntoa. Tyypillistä asunnotonta ei ole.

Myös taloyhtiöissä kohdataan ihmisiä, joita asunnottomuus uhkaa. Siksi on luontevaa, että Isännöintiliitto ja Kotitalo-lehti haluavat tukea asunnottomuutta ehkäisevää työtä.

Isännöintiliitto ja Kotitalo järjestävät keräyksen, jolla hankitaan varoja Vailla vakinaista asuntoa -yhdistykselle. Kerätyt varat käytetään VVA ry:n asumisneuvonnan tukemiseen ja muuhun asumistukityöhön, joka auttaa ihmisiä pysymään kiinni normaalissa arjessa ja pitämään kotinsa.

Koska koti kuuluu kaikille.

Katso Matiaksen tarina. Voit myös lukea Matiaksen haastattelun Kotitalo-lehden sivulta:

Monta tapaa osallistua

Voit osallistua kampanjaan seuraavasti:

  • Tilaa Kotitalo-lehti taloyhtiön puheenjohtajalle tai hallitusjäsenille. Jokaisesta tilauksesta maksamme 10 euroa VVA ry:lle
  • Osallistu kampanjaan maksamalla vapaavalintainen lahjoitussumma VVA ry:n tilille FI95 8000 1770 5353 01. Kirjoita maksun viestikenttään teksti ”Koti kuuluu kaikille” sekä yrityksesi/taloyhtiön nimi. Kampanjaan osallistuneiden tahojen nimet julkistetaan tällä kampanjasivulla.
  • Järjestä VVA:n työtä tukeva tapahtuma, keräys tai tempaus. Lisätietoja ja apua tapahtuman järjestämiseen saat VVA ry:ltä ja Isännöintiliitosta (vain Isännöintiliiton jäsenyrityksille).