Isännöintiliiton oppaat

Isännöintiliitto julkaisee selkeitä ja havainnollisia oppaita, joiden avulla osakkaan ja asukkaan on helppo ymmärtää taloyhtiön arkea ja toimia oikein. Oppaat vastaavat yleisimpiin osakasta tai asukasta askarruttaviin kysymyksiin taloyhtiön toiminnasta, vastuista, remonteista ja yhtiökokouksista.

Digioppaat

Oppaat ovat saatavissa myös kätevinä digiversioina, jolloin ne voidaan asentaa esimerkiksi taloyhtiön verkkosivuille. Kysy lisää: henrik.tuhkanen@isannointiliitto.fi

Painotuotteet

Hallituksen ratkaisurasia

Osaava hallitus tuntee vähintään ne asumisen perusasiat, jotka jokaisen osakkaan tulisi tuntea.

> Lue lisää

Ratkaisurasia
Asuminen taloyhtiössä -opasEnergia ja koti -opas

Opastaa asumisen käytännöissä

Asuminen taloyhtiössä -opas kertoo asukkaalle ensimmäistä kertaa yksinkertaisesti ja selkeästi asumiseen ja taloyhtiön arkeen liittyvistä käytännöistä.

> Lue lisää

Auttaa käyttämään energiaa viisaasti

Energia ja koti -opas antaa asukkaille helppoja ja ymmärrettäviä neuvoja, miten energiaa voi käyttää fiksusti kotona ja kotitalossa.

> Lue lisää

Taloyhtiö-opasKunnossapitovastuu-opas

Kannustaa vaikuttamaan

Taloyhtiö-opas kertoo ensimmäistä kertaa selkeästi ja havainnollisesti, mikä taloyhtiö on, miten se toimii ja miten vastikerahat käytetään.
.

> Lue lisää

Selkeyttää vastuunjakoa

Kunnossapitovastuu-opas selventää osakkaan ja taloyhtiön välistä vastuunjakoa ja helpottaa hallituksen ja isännöitsijän työtä.
.

> Lue lisää

Yhtiökokous-opasHuoneistoremonttiopas

Tehostaa päätöksentekoa yhtiökokouksessa

Yhtiökokous-opas kertoo osakkaalle yhtiökokouksen merkityksestä, etenemisestä ja päätöksenteosta sekä rohkaisee osakasta osallistumaan kokoukseen.

> Lue lisää

Opastaa remontoimaan oikein

Huoneistoremontti-opas on tarkoitettu kaikille taloyhtiön osakkaille. Se, miten huoneistoremontti tehdään oikein.

> Lue lisää

Vuokralaisen tärkein tietopaketti

Viihdy vuokralla-opas kertoo, mistä vuokralainen on vastuussa sekä muista vuokra-asumisen käytännöistä.

> Lue lisää

Viihdy vuokralla -opas

Isännöintiliiton muut julkaisut

Oppaiden lisäksi Isännöintiliiton on julkaissut Sankaritarinoita taloyhtiöstä -sarjakuvakirjan sekä Suomen Rakennusinsinöörien liiton RIL ry:n yhteistyössä tuotetun Taloyhtiömme putkiremontti -työkirjan. Tutustu julkaisuihin klikkaamalla niiden kansikuvia.

Taloyhtiömme putkiremontti -työkirjaSankaritarinoita taloyhtiöstä

Auttaa ymmärtämään putkiremontin etenemistä (LOPPUUNMYYTY)

Taloyhtiömme putkiremontti -työkirja on tarkoitettu kaikille osakkaille taloyhtiöissä, joissa on suunnitteilla putkiremontti.
.

> Lue lisää

Oikaisee väärinkäsityksiä isännöinnistä

Sankaritarinoita taloyhtiöstä -sarjakuvakirja kertoo taloyhtiön arjesta hauskasti ja viihdyttävästi ja tarjoaa asukkaille hyötytietoa helposti omaksuttavassa muodossa.

> Lue lisää

Suosittele kaverille
Ehdota isännöitsijälle

Nyt oppaat ovat saatavissa myös kätevinä digiversioina, jolloin ne voidaan asentaa esimerkiksi taloyhtiön verkkosivuille.