Tältä sivulta löydät kootusti käytännön tietoa Isännöintipäivistä.

Isännöintipäivien osoite

Tiistaina ja keskiviikkona 17.-18.9.

Hartwall Arena

Areenanakuja 1, Helsinki

Torstaina 19.9.

Tennispalatsi

Salomonkatu 15, Helsinki

Tapahtuma-ajat

Tiistai 17.9. Hartwall Arena
14.00-15.00 Ilmoittautuminen auki osallistujille (jos olet ilmoittautunut mukaan tutustumisretkelle, voit ilmoittautua kello 12.00 alkaen, lähtö tutustumisretkille Hartwall Arenalta kello 13.30 alkaen retkestä riippuen)
13.00-15.00 Iltapäiväkahvia tarjolla
15.00-16.45 Tapahtumakumppaneiden seminaareja
17.00 Näyttely avautuu, avajaisjuhla näyttelyssä.
Tarjolla alkumaljat ja runsas buffet näyttelyalueella sekä useita yllätysesityksiä illan aikana!
20.00 Näyttely sulkeutuu, ensimmäinen seminaaripäivä päättyy

Keskiviikko 18.9. Hartwall Arena
08.30 Ilmoittautuminen aukeaa
09.00 Näyttely aukeaa, toinen seminaaripäivä alkaa
09.00-10.00 Aamiainen näyttelyalueella
10.30-12.15 Seminaareja porrastetusti
11.30-13.00 Lounas näyttelyalueella
13.15-14.45 Seminaareja porrastetusti
13.30- 15.15 Iltapäiväkahvit näyttelyalueella
15.20-15.50 Stand up: Ilari Johansson näyttelyn lavalla
16.00 Näyttely sulkeutuu, toinen seminaaripäivä päättyy

Iltajuhla, Apollo Live Club
18.30-20.00 Liukuva saapuminen iltajuhlaan oman aikataulun mukaan
18.30-02.00 Ohjelmassa Isännöintiliiton palkinnot, trubaduuri Davitt Barry sekä valovoimainen Virve Rosti bändeineen! Iltajuhlassa on tarjolla runsas buffet.

Torstai 19.9. Tennispalatsi, ISENSE-sali
09.20 Kolmas seminaaripäivä alkaa
9.20-10.00 Aamiainen ja hierontaa
10.00-11.30 Seminaareja
11.30-12.30 Lounas
12.30-13.30 Seminaareja
13.30-13.40 Isännöintipäivien päätös
13.40-14.00 Iltapäiväkahvit liittokokoukseen osallistuville
14.00-17.00 Liittokokous, sali 5

Lippusi tapahtumaan

Saapuessasi tapahtumaan ilmoittaudu infopisteellä ja saat nimikyltin. Nimikylttisi toimii lippunasi tapahtumassa.

Pidäthän nimikylttiäsi näkyvillä koko tapahtuman ajan.

Jos olet ilmoittautunut Isännöintipäivien iltajuhlaan, nimikylttisi toimii lippunasi myös iltajuhlaan. Tällöin nimikyltissäsi on tähtimerkintä sekä teksti “Iltajuhla” tai pelkkä tähtimerkintä.

Seminaarit

Yksityiskohtaisen seminaariohjelman voit katsoa täältä: Isännöintipäivien seminaariohjelma

Olet ilmoittanut ennakkoon, mihin seminaareihin haluat osallistua. Jos kuitenkin haluaisit osallistua johonkin toiseen seminaariin, voit tehdä sen. Poikkeuksena tästä ovat tapahtumakumppanien tutustumisretket tiistaina 17.9., joihin on rajoitetun osallistujamäärän takia pitänyt ilmoittautua sitovasti etukäteen.

Näyttely

Isännöintipäivien näyttelyssä on tänä vuonna 142 näytteilleasettajayritystä. Voit tutustua Isännöintipäivien näyttelykarttaan ja näytteilleasettajiin täällä.

Avajaisjuhla näyttelyssä

Isännöintipäivien näyttelyssä järjestetään avajaisjuhla tiistaina 17.9. kello 17.00-20.00. Avajaisjuhla tarkoittaa, että näyttely on auki normaalisti, mutta lisäksi näyttelyalueella järjestetään illan aikana useita yllätysesityksiä. Avajaisjuhlaan et tarvitse erillistä lippua eikä sinun ole tarvinnut ilmoittautua avajaisjuhlaan etukäteen. Jos haluat osallistua avajaisjuhlaan tiistaina 17.9., voit vain saapua paikalle Hartwall Arenan näyttelyyn. Iltaan kuuluu alkumalja sekä runsas buffetruokailu ja lisäksi sinulla on runsaasti aikaa tutustua näyttelyn tarjontaan illan yllätysesitysten lomassa.

Iltajuhla Apollo Live Clubilla

Isännöintipäivien virallinen iltajuhla järjestetään Apollo Live Clubilla osoitteessa Mannerheimintie 16, Helsinki keskiviikkona 18.9. Sisäänpääsy iltajuhlaan tapahtuu porrastetusti oman aikataulun mukaan kello 18.30-20.00 välillä. Iltajuhlan virallinen ohjelma alkaa Isännöintiliiton palkintojen jaolla kello 20.30.

Iltajuhla ei sisälly seminaarilippuun vaan lippu iltajuhlaan on pitänyt hankkia erikseen. Jos olet hankkinut lipun iltajuhlaan, nimikyltissäsi on tähtimerkintä sekä teksti “Iltajuhla” tai pelkkä tähtimerkintä. Nimikylttisi toimii lippunasi iltajuhlaan.

Mikäli sinulla ei vielä ole lippua iltajuhlaan, voit hankkia sen lähettämällä viestiä osoitteeseen hilla.ronkainen@isannointiliitto.fi. Myös myöhemmin hankittujen iltajuhlalippujen kohdalla nimikylttisi toimii lippunasi iltajuhlaan.

Iltajuhlalippuun sisältyy hienon ohjelman lisäksi buffetruokailu, alkumalja sekä kaksi juomaa.

Iltajuhlan pukukoodi: Juhlava smart casual ja nimikyltti

Saapuminen tapahtumaan

Hartwall Arena sijaitsee Helsingin Länsi-Pasilassa Veturitien ja Hakamäentien risteyksessä osoitteessa Areenankuja 1. Suosittelemme saapumaan Hartwall Arenalle julkisilla kulkuneuvoilla.

Hartwall Arenalle pääsee parhaiten junalla. Kaikki lähi- ja kaukojunat pysähtyvät Pasilan juna-asemalla, josta Hartwall Arenalle on noin 10 minuutin kävelymatka. Helsingin keskustasta Hartwall Arenalle pääsee parhaiten saapumalla Helsingin rautatieasemalta lähtevillä lähijunilla Pasilaan (junamatkan kesto noin 5 minuuttia) ja kävelemällä Pasilan juna-asemalta Hartwall Arenalle (kävelyn kesto noin 10 minuttia). Tarkemman kartan Hartwall Arenalle saapumisesta löydät täältä.

Autolla Hartwall Arenalle pääsee Helsingin sisääntuloteiltä parhaiten Hakamäentietä, jolle pääsee Lahdentieltä Koskelantien liittymästä ja Hämeenlinnantieltä Ruskeasuolta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Hartwall Arenalle on noin puolen tunnin ajomatka. Tarkemmat Hartwall Arenan saapumisohjeet löydät täältä.

Apollo Live Club sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa Mannerheimintie 16. Helsingin rautatieasemalta on Apollo Live Clubille noin 5 minuutin kävelymatka. Lähin metroasema on Rautatieasema, josta Apollo Live Clubille on vain noin 5 minuutin kävelymatka.

Tennispalatsi sijaitsee Helsingin Kampissa keskeisellä paikalla osoitteessa Salomonkatu 15. Helsingin rautatieasemalta on Tennispalatsille noin 10 minuutin kävelymatka. Lähin metroasema on Kampin metroasema, josta Tennispalatsille on vain 5 minuutin kävelymatka.

 

Opastus paikan päälle Helsingissä

Hartwall Arenalle löydät Helsingin kaupunkialueelta seuraamalla”Länsi-Pasila” -opasteita.

Tennispalatsille löydät Helsingin kaupunkialueelta seuraamalla “Kamppi” -opasteita.

Pysäköinti

Hartwall Arenan alueella on 1500 pysäköintipaikkaa pysäköintihallissa. Pysäköinti alueella on maksullista. Pysäköinnin hinta on 10€ / päivä. Pysäköinti maksetaan saavuttaessa käteisellä tai kortilla pysäkönninohjaajille tai automaattiin. Samalla pysäköintilipukkeella on mahdollista poistua ja palata päivän aikana pysäköintihalliin.

Hartwall Arenan pysäköintihalliin pääset ajamaan suoraan Veturitieltä Hartwall Arenan kääntöpaikan välittömästä läheisyydestä.

Apollo Live Clubilla ei ole omaa pysäköintiä, mutta Apollon ympäristössä Helsingin keskustassa on useita maksullisia pysäköintihalleja, esimerkiksi P-Forum.

Tennispalatsilla ei ole omaa pysäköintiä, mutta Helsingin keskustassa on useita maksullisia pysäköintihalleja. Lähin pysäköintihalli on P-Kamppi.

Sisäänkäynti

Hartwall Arenalle pääset sisään Hartwall Arenan alakatsomon pääovista. Ilmapalloja seuraamalla löydät oikealle ovelle.

Tennispalatsiin pääset sisään Tennispalatsin aukiolta, pääovien vierestä. Isännöintiliiton ja Kiinkon liput ohjaavat oikealle ovelle.

Ilmoittautuminen tapahtumaan saavuttaessa

Saapuessasi Isännöintipäiville ilmoittaudu infopisteellä Hartwall Arenan pääsisäänkäynniltä, niin saat nimikylttisi tapahtumaan. Nimikyltti toimiii lippunasi koko tapahtuman ajan. Mikäli tulet paikalle vasta Tennispalatsiin torstaina 19.9., saat nimikylttisi Tennispalatsista Isännöintipäivien infopisteeltä.

Ruokailut tapahtumassa

Seminaarivieraana voit nauttia kaikista katetuista tarjoiluista tapahtuman aikana.

Hartwall Arenalla ruokailut katetaan näyttelyalueelle. Poikkeuksena tästä on tiistain iltapäiväkahvi, joka katetaan infopisteen lähelle Golden Star Cafeehen. Kaikki erityisruokavaliot katetaan Hartwall Arenalla pääbuffettiin, joka sijaitsee näyttelyalueen keskellä, Loungea ja Isännöintiliiton osastoa vastapäätä. Tennispalatsissa tarjoilut katetaan seminaaritilan läheisyyteen. Liittokokoukseen ilmoittautuneille tarjotaan torstaina vielä iltapäiväkahvit.

Baarit näyttelyssä

Isännöintipäivien näyttelyssä Hartwall Arenalla on kaksi baaria kaukalon molemmissa päissä. Baareista voi ostaa virvoitusjuomia sekä mietoja alkoholillisia juomia käteisellä tai korteilla (ei Diners eikä Amex) tai näyttelyn drinkkilipuilla. Kaikissa buffetpisteissä on tarjolla vettä molempina näyttelypäivinä.

Lapa jäähän -osaston etsintä

Tutustu näyttelykaukaloon jääkiekon siivellä! Saat tapahtumaan saapuessasi jääkiekkoaiheisen pelikupongin, jonka perusteella sinun tulee suunnistaa viiden kupongissa olevan yrityksen osastoille. Lisäksi voit valita yhden vapaavalintaisen osaston, jolla vierailet. Pyydä osastoilla näytteilleasettajia tekemään kuponkiin merkintä todistukseksi siitä, että olet käynyt osastolla. Täytä kuponkiin myös omat tietosi.

Täytetty kuponki palautetaan Isännöintiliiton osastolle. Täytetyn kupongin palauttaneiden seminaarivieraiden kesken arvotaan 500 euron arvoinen Aurinkomatkojen matkalahjakortti. Arvonta suoritetaan keskiviikkona 18.9. kello 15.10 näyttelyn lavalla. Voittaja tulee olla paikalla henkilökohtaisesti lunastaakseen palkinnon. Henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin.

Verkostoituminen tapahtuman aikana

Kannustamme kaikkia osallistujia verkostoitumaan, tapaamaan uusia ihmisiä ja nauttimaan olostaan Isännöintipäivien aikana. Muistathan vaalia hyviä käytöstapoja koko tapahtuman ajan. Isännöintiliitto ei hyväksy tapahtumissaan huonoa käytöstä.

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää tapahtumaan liittyen, autamme mielellämme.

 

Inka Kovanen, tapahtumatuottaja, Isännöintiliitto

p. 050 476 1818

inka.kovanen@isannointiliitto.fi

 

Hilla Ronkainen, tapahtumakoordinaattori, Isännöintiliitto

p. 045 233 9063

hilla.ronkainen@isannointiliitto.fi