Mobiiliaukaisu on kätevä vaihtoehto yleistilojen lukitukseen

Perinteisistä kulkukoodeista voi siirtyä suoraan mobiiliaukaisuun

Taloyhtiön lukitus- ja kulunvalvontaratkaisut vaikuttavat taloyhtiössä jokaisen asukkaan arkeen. Esimerkiksi taloyhtiön pesutupa, parkkihalli tai kerhotilat tarvitsevat toimivan kulunvalvonnan. Perinteisten kulkukoodien ongelmana on ollut niiden jatkuva päivitystarve sekä ns. viranomaiskoodien vuotaminen ulkopuolisille tahoille.

Perinteiset kulkukoodit voidaan korvata Callock-mobiiliaukaisulla, joka parantaa taloyhtiöiden turvallisuutta. Tilojen avaus tapahtuu tällöin omalla kännykällä soittamalla Callock-numeroon. Lisäksi esimerkiksi huoltoyhtiöiden ja jakeluautojen työ helpottuu huomattavasti, kun kuljettaja saa tarvitsemansa yleisovet auki suoraan soittamalla. Vaivaton ja nykyaikainen Callock-mobiiliaukaisu toimii 24/7 ja se on täysin automatisoitu ratkaisu taloyhtiöiden etäaukaisutarpeisiin.

Tarkalla kulunvalvonnalla taloyhtiön turvallisuus paranee

Kulunkäynti ja sen rajoittaminen taloyhtiöiden porraskäytäviin, autotalleihin, sisäpihoille, jätekatoksiin sekä muihin mahdollisiin rajoitettuihin tiloihin on Callock-mobiiliaukaisun avulla helpompaa ja turvallisempaa. Soitosta jää aina tieto, millä numerolla tila on avattu. Näin tilan käytöstä tulee kontrolloidumpaa, ilkivalta vähenee, tilan ylläpito helpottuu ja siisteys paranee.

Callock-mobiiliaukaisu ei ole tarkoitettu pelkästään oviin. Sen voi asentaa kaikkiin kohteisiin, joiden käytöstä tai sisäänpääsystä halutaan veloittaa maksu, mutta joita varten ei haluta resursoida henkilökuntaa tai valvontaa.

Turun Lukko palvelee Callock-mobiiliaukaisun hankinnassa

Turun Lukolta saa lukituksen suunnittelun, asennuksen ja huollon saman katon alta. Saat tarkempaa tietoa taloyhtiöille sopivasta Callock-mobiiliaukaisuratkaisusta alla olevasta videosta sekä Turun Lukon esitteestä.