Takaisin Isännöintiliitto : Laki & järjestys: Viininmaistelu ja lounas Laki & järjestys: Viininmaistelu ja lounas Julkaistu: 7.6.2023 Muokattu: 6.6.2025 Takaisin Ohjeita kumppanille -sivulle pääset tästä Kumppaniohjelma: Viininmaistelu ja lounas Tervetuloa Giro d´Italia -viinimaisteluun! Pääset maistamaan 6 eri viintä osaavan oppaan johdolla. Maisteltavat viinit tulevat Piemontesta, Toscanasta ja Venetsian alueilta. Opastus on englanniksi. Viinien parina nautitaan pientä naposteltavaa. Viinimaistelun jälkeen nautitaan lounas Tukholman keskustan ravintolassa. Ohjelman järjestävät Avaa Solutions Oy ja Kiinko. Aikataulu: 11.30 Kumppaniedustajien on hyvä olla paikalla parkkipaikalla terminaalin edessä Bussissa on kyltti: Viininmaistelu Isännöintiliiton väki ohjaa osallistujia busseihin parkkipaikalla. Jokaiselle kumppaniohjelmalle on oma Isännöintiliiton “apuhenkilö”, joka auttaa teitä tarkistamaan, että oikeat osallistujat löytävät ohjelmaanne. Saatte parkkipaikalla listan yrityksenne ohjelmaan ilmoittautuneista henkilöistä. Kun henkilö on nousemassa bussiin, tarkistakaa, että hänen nimensä löytyy osallistujalistalta ja merkitkää raksi listaan. Teidän ohjelmanne on täyteen buukattu, eikä siihen mahdu enempää. Huolehdittehan, että bussiin ohjelmaanne tulee mukaan max 26 hlöä (mukaan lukien kumppaniedustajanne). 12.00 Bussi lähtee terminaalin edestä. Kohdeosoite: Vinkällaren Kalrberg, Karlbergsvägen 52, 113 37 Stockholm Vinkällaren Karlbergin yhteyshenkilö Nils Dahlströmin puh.nro: +46 70 7231188 12.30 Yksityinen viininmaistelu englanniksi. Maisteltavana 6 viintä Viinien ohessa saatavilla pientä naposteltavaa. 13.45 Siirtyminen kävelle lounaalle Macelleria -ravintolaan osoitteeseen Solnavägen 1B, 113 65 Stockholm Kävelymatkaa on 500 metriä Torsgatania ylös. Kävelyaikaa menee noin 7 min. (reitti: Karlbergsvägen 52, 113 37 Stockholm, Ruotsi -> Solnavägen 1B, 113 65 Stockholm, Ruotsi). Tässä reittiohje kävelyyn 14.00 Lounas varattu italialaisesta Macelleria restaurang -ravintolasta Tarjolla pääruoka ja jälkiruoka Pääruokavalinnat on ilmoitettu ravintolalle etukäteen. Ne lukevat vielä alla olevassa osallistujalistauksessa. Jälkiruoaksi on kaikille pannacotta. Erityisruokavaliot on ilmoitettu ravintolalle etukäteen. Voitte tilata juomia paikan päältä. Ruoat ja juomat maksetaan paikan päällä luottokortilla. 15.15 Bussi on paikalla Macelleria-ravintolan edessä, siirtyminen bussiin Bussissa lukee teksti: Viininmaistelu Kohdeosoite: Värthamnen, Hamnpirsvägen 10, 115 41 Stockholm Jos jotain tulisi bussin kanssa, olen antanut yhden teistä numeron tiedoksi bussille: Contact person who comes to the bus: Katri Janhonen +358407500575 15.40 Bussi takaisin satamassa, siirtyminen laivaan. 16.00 Laivassa tulee viimeistään olla sisällä 16.15 Laivassa tulee OIKEASTI viimeistään olla sisällä, jotta laivaan pääsee. Laskutus: Kumppaniohjelman bussit ja viininmaistelu hoituu laskulla meiltä teille Laki & järjestyksen jälkeen. Lounaan ruoat ja juomat tulisi maksaa paikan päällä luottokortilla. Lista ohjelmaanne ilmoittautuneista: Sukunimi Etunimi Yritys Lounaan pääruoan valinta Ahl Tanja Oiva Isännöinti Noste Oy Fillet of veal, truffle cream, spinach, mascarpone Brander Joni Pirkanmaan Laatuisännöinti Oy Fillet of veal, truffle cream, spinach, mascarpone Haila Tommi Pirkanmaan Laatuisännöinti Oy Fillet of veal, truffle cream, spinach, mascarpone Happonen Petri Kuopion Talokeskus Oy Fried Tuna, baked tomatillo, spinach, olives, escabeche, mint, basil Ilmarinen-Ruth Tuulikki Oiva Isännöinti Noste Oy Grilled half of chicken, with truffle, browned butter. Served with Parmigiana Melanzane (aubergine, tomatoes, mozzarella) Janhonen Katri Kiinko Mushrooms, truffle cream, spinach, mascarpone Kilgast Tarja Mio Isännöinti Oy Fried Tuna, baked tomatillo, spinach, olives, escabeche, mint, basil Kokkonen Eveliina Oiva Isännöinti Noste Oy Fillet of veal, truffle cream, spinach, mascarpone Käki Riku Taloisännöitsijät Oy Fried Tuna, baked tomatillo, spinach, olives, escabeche, mint, basil Lappalainen Sami Avaa Solutions Oy Fried Tuna, baked tomatillo, spinach, olives, escabeche, mint, basil Lundgren Ossi granlund isännöinti oy Fried Tuna, baked tomatillo, spinach, olives, escabeche, mint, basil Miettinen Päivi Taloisännöitsijät Oy Fillet of veal, truffle cream, spinach, mascarpone Mänkärlä Satu Mio Isännöinti Oy Fillet of veal, truffle cream, spinach, mascarpone Mörsky Sami Kuopion Talokeskus Oy Fried Tuna, baked tomatillo, spinach, olives, escabeche, mint, basil Norvio Janette Aarre Isännöinti Grilled half of chicken, with truffle, browned butter. Served with Parmigiana Melanzane (aubergine, tomatoes, mozzarella) Partanen Tanja Fortes Isännöinti Oy Fried Tuna, baked tomatillo, spinach, olives, escabeche, mint, basil Reponen Hanna Oiva Isännöinti Noste Oy Fillet of veal, truffle cream, spinach, mascarpone Salo Tomi Avaa Solutions Oy Fillet of veal, truffle cream, spinach, mascarpone Savolainen Susanna Mio Isännöinti Oy Fillet of veal, truffle cream, spinach, mascarpone Såg Anne Oiva isännöinti Noste Oy Grilled half of chicken, with truffle, browned butter. Served with Parmigiana Melanzane (aubergine, tomatoes, mozzarella) Särmä Jari Taloisännöitsijät Oy Fillet of veal, truffle cream, spinach, mascarpone Sääksvuori Pälvi Fortes Isännöinti Oy Fried Tuna, baked tomatillo, spinach, olives, escabeche, mint, basil Tiiainen Annika Aarre Isännöinti Oy Mushrooms, truffle cream, spinach, mascarpone Vuohikorpi Tytti MIO Isännöinti Oy Grilled half of chicken, with truffle, browned butter. Served with Parmigiana Melanzane (aubergine, tomatoes, mozzarella) Warto-Tillander Heta Kiinko Fried Tuna, baked tomatillo, spinach, olives, escabeche, mint, basil Åkerfelt Aki Avaa Solutions Oy Fillet of veal, truffle cream, spinach, mascarpone Takaisin Ohjeita kumppanille -sivulle pääset tästä Onko sinulla kysyttävää Tukholman ohjelmista? Autan mielelläni! Hilla Talvensaari, tapahtumatuottaja, Isännöintiliitto, hilla.talvensaari@isannointiliitto.fi, +358 45 233 9063