Vuoden työpaikka 2023

Isännöintiliitto palkitsee vuonna 2023 ensimmäistä kertaa isännöintialan Vuoden työpaikan. Vuoden työpaikka -palkinnon avulla Isännöintiliitto haluaa nostaa esiin alan parhaita työpaikkoja ja kannustaa yrityksiä henkilöstökokemuksen kehittämiseen.

Haluamme myös kannustaa isännöintiyrityksiä mittaamaan henkilöstökokemusta, jotta alan johtaminen perustuisi entistä enemmän tutkittuun tietoon. Vuoden työpaikka -voittaja valitaankin Isännöintimittarin Henkilöstökokemus -kyselyn tulosten perusteella. Kysely on kaikille Isännöintiliiton jäsenyrityksille maksuton ja kyselyn vastausprosentin tulee olla vähintään 50.

Lisäksi valinnassa otetaan huomioon hakijan täyttämä hakulomake. Jokainen yrityksen toimipiste osallistuu kisaan omana yksikkönään ja hakemuksen voi jättää kuka vain yrityksen työntekijöistä. Huomioithan kuitenkin, että kilpailuun osallistuminen edellyttää sekä hakulomakkeen täyttämisen että henkilöstökokemuksen mittarin tekemisen.

Kilpailun osallistuminen on auki 31.8.2023 saakka. Vuoden työpaikka 2023 julkistetaan Isännöintipäivien iltajuhlassa Lahdessa 27.9.2023.

Haluatko olla paras työnantaja? Kirkasta itsellesi nämä asiat

Lue kehitysjohtaja Reetta Yrttimaan blogista, miksi johtamiseen ja hyvään työnantajuuteen panostaminen kannattaa.

Näin osallistut kilpailuun

  1. Jos kuulut isännöintiyrityksen johtoon, voit ilmoittaa yrityksenne mukaan kilpailuun ja tehdä Henkilöstökokemuksen mittarin haluamanasi ajankohtana. Jos olet isännöintiyrityksessä muussa roolissa, vinkkaa kilpailusta pomollesi!
  2. Täytä kilpailun osallistumislomake täällä.
  3. Tee maksuton Henkilöstökokemuksen mittari eli henkilöstökysely sopivana ajankohtana täällä. Kirjauduttuasi sisälle Mappiin, pääset tilaamaan kyselyn sivun lopussa näkyvästä laatikosta.
  4. Onnea kilpailuun!

 Täytä Vuoden työpaikka 2023 -hakemus

 Siirry tekemään Henkilöstökokemuksen mittari

Heräsikö kysyttävää? Ole yhteydessä!

Reetta Yrttimaa
Kehitysjohtaja
044 548 5281
reetta.yrttimaa@isannointiliitto.fi