Henkilöstökyselyt

Talokysely.fi sisältää kaksi henkilöstökyselyä. Laajemmalla kyselyllä selvität yrityksesi vahvuudet ja heikkoudet, lyhyellä pikapalautteella seuraat työpaikan ilmapiiriä.

Yrityksesi on yhtä kuin sen henkilöstö. Henkilöstökysely on yksi tärkeimmistä liiketoiminnan mittareista, sillä kysely paljastaa yrityksesi vahvuudet ja heikkoudet. Talokysely.fin henkilöstökysely valottaa henkilöstön näkemystä omasta paikasta organisaatiossa, määrittelee motivaatiotasoa, antaa arvosanan johdon toiminnasta ja työyhteisön ilmapiiristä.

Henkilöstökyselyn vastaukset toimivat organisaation kehittämisen lähtökohtina. Vastaukset kannattaa käydä läpi tarkkaan koko työyhteisön voimin ja joukkoistaa ongelmanratkaisu: miten tämä haaste ratkaistaan, miten tätä kohtaa kehitetään.

Henkilöstön pikapalaute

Tyytyväinen työntekijä on tuottavampi työssään kuin tyytymätön. Henkilöstön pikapalaute mittaa päivittäistä fiilistä ja näyttää työyhteisön ”sykekäyrän” kehityksen. Pikapalautteeseen vastataan hymynaama-asteikolla ja kyselyä voi täydentää itse määritettävällä avovastauksella. Tuloksista näet, mikäli tyytyväisyyskäyrä kääntyy alaspäin ja voit reagoida tilanteeseen ajoissa.

Porrastettu hinnoittelu

Talokysely.fin käyttö hinnoitellaan isännöintiyrityksen liikevaihdon mukaan. Palvelun vuosilisenssillä yritys voi tehdä rajattoman määrän kaikkia palvelun sisältämiä kyselyitä.

Liikevaihto / Vuosilisenssin hinta:
  • < 250 000 € / ovh. 700 €
  • 250 000 – 1 M € / ovh. 1 500 €
  • yli 1 M € / ovh. 3000 €

Tilaa ilmainen esittely

Esittelemme mielellämme Talokysely.fin käyttöä, kyselytyyppejä ja tulosten analysointia. Pyydä maksuton esittelyaika.