Uudistunut Talokysely on isännöintiyrityksen arkea helpottava kyselytyökalu, joka sopii sekä taloyhtiöiden tarpeisiin että isännöintiyrityksen sisäisiin kyselyihin. Kaikki tilaajayrityksen työntekijät pääsevät käyttämään palvelua Mappi-tunnuksillaan.

MIKÄ ON TALOKYSELY?

Helppokäyttöinen kyselytyökalu selvittää osakkaiden ja asukkaiden näkemykset taloyhtiöstä ja isännöinnistä. Palvelu antaa isännöintiyritykselle arvokasta tietoa myös asiakkaiden ja henkilöstön tyytyväisyydestä.

Lue lisää Talokyselystä

Mikä on muuttunut?

Palvelun perusominaisuudet ovat säilyneet ennallaan, mutta käyttäjiltä saatujen toiveiden perusteella joitakin toiminnallisuuksia on kehitetty. Kyselylinkit saapuvat kätevästi suoraan sähköpostiin, josta ne voi jakaa eteenpäin.

Omien kyselyiden tulokset on nyt mahdollista saada useassa eri tiedostomuodossa, esimerkiksi valmiina esityksenä tai raakadatana. Kyselypohjien personointi kuudella omalla lisäkysymyksellä on edelleen mahdollista, ja loppuvuoden 2020 aikana palveluun lisätään 1–2 uutta kyselytyyppiä.


Käytä Talokyselyä Mappi-tunnuksilla

Talokysely on lisäpalvelu Isännöintiliiton jäsenyrityksille. Tarvitset Talokyselyn käyttämiseen omat Mappi-jäsenpalvelun tunnukset. Jos sinulla ei ole Mappi-tunnuksia, voit saada ne kahdella tavalla: 

  • Yrityksen pääyhteyshenkilö käy lisäämässä sinut käyttäjäksi
  • Ota yhteyttä jäsenpalveluun: toimisto@isannointiliitto.fi tai 050 337 4570

Jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata uuden kirjautumissivulta.

Tietosuoja Talokyselyssä


Käytä Talokyselyä

Talokysely sijaitsee 5.10.2020 alkaen Mapissa. Jos palvelu on jo tilattu yrityksellesi, kirjaudu sisään käyttääksesi Talokyselyä.

Kirjaudu ja avaa Talokysely