Jos et ole tehnyt ikkunaremonttia tai viimeisestä ikkunaremontistasi on paljon aikaa, tämä webinaari on sinulle!

Ikkunaremontin lähestyessä kilpailutus tulee isännöitsijän työpöydälle ensimmäisenä. Pihlan ja Isännöintiliiton webinaarissa kerrataan, mitä kaikkea isännöitsijän olisi hyvä huomioida ikkunaremontin kilpailutuksessa nykyratkaisut huomioiden.

• Miten määritellään taloyhtiön ikkunatarpeet?
  • Mistä ikkunaremontin hinta koostuu?
  • Mitä muuta tulisi huomioida kilpailutusprosessin aikana?

Lisäksi käydään läpi, mitkä ovat ikkunaremonttien yleisimmät sudenkuopat, jotta niitä voisi huomioida jo kilpailutuksen aikana.

Webinaarin alustajina toimivat Liiketoimintapäälliköt Jani Harja ja Mika Nurmi Pihla Group Oy:stä. Webinaarin moderoi Isännöintiliiton asiakkuusjohtaja Aki Salo.

Webinaariin voivat osallistua Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunta ja Isännöintiliiton paikallisyhdistysten henkilöjäsenet. Osallistukaa koko toimiston voimin ja pohtikaa, mitä webinaarin asiakokonaisuus tarkoittaa yrityksenne näkökulmasta.

Tapahtumaan ilmoittautumalla hyväksyt yhteystietosi luovuttamisen webinaarin kumppanille ja Isännöintiliiton jäsenrekisteriin. Webinaarin kumppaniyritys vastaa webinaarissa esittämiensä tietojen oikeellisuudesta.

Logo Pihla ja Tiivi