Oletko todennut, että yrityksesi hyötyisi toimintojen digitalisoinnista, mutta et ole varma, mistä kannattaisi aloittaa? Silloin tämä tilaisuus on sinulle. Aamiaisinfossa saat ideoita ja neuvoja digikehittämisen aloittamiseen.

Tilaisuuden aikataulu:

8:30 Aamiainen
9:00 Kuinka päästä yrityksen digikehittämisessä liikkeelle?
10:00 Tilaisuuden päätös

Alustajat:

Tilaisuuden alustajana toimii Isännöintiliiton kehityspäällikkö Marianne Falck-Hvilstafeldt.

Tilaisuuteen voivat osallistua vain Isännöintiliiton jäsenyrityksissä työskentelevät henkilöt. Aamiaisinfo on maksuton Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunnalle, maksimissaan 5 henkilöä / yritys.

Tarjoilujen mitoittamisen vuoksi sitovat ilmoittautumiset viimeistään torstaina 29.11. Tilaisuuteen saapumattomuudesta, mikäli osallistumista ei ole peruttu etukäteen, veloitetaan 35 euron tarjoilumaksu.

Muutokset mahdollisia.