Aamiaisinfon aikana kuulet, mistä asioista asukkaat ja osakkaat ovat kiinnostuneita. Saat myös helppoja käytännön vinkkejä, miten asukasviestintä kannattaa järjestää isännöintiyrityksessä. Kuka viestittää ja milloin? Mistä löytyy sisältöjä viestintään?

Tilaisuuden aikataulu:

8:30 Aamiainen
9:00 Miten organisoin ja järjestän asukasviestinnän helpoksi?
10:00 Tilaisuuden päätös

Alustajat:

Tilaisuuden alustajana toimii Isännöintiliiton jäsenpalvelupäällikkö Anne Murtomäki.

Tilaisuuteen voivat osallistua vain Isännöintiliiton jäsenyrityksissä työskentelevät henkilöt. Aamiaisinfo on maksuton Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunnalle, maksimissaan 5 henkilöä / yritys.

Tarjoilujen mitoittamisen vuoksi sitovat ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 10.12. Tilaisuuteen saapumattomuudesta, mikäli osallistumista ei ole peruttu etukäteen, veloitetaan 35 euron tarjoilumaksu.

Muutokset mahdollisia.