Uudiskohteisiin, urakoihin ja korjausrakentamiseen liittyvät reklamaatiot, miten ne tulisi hoitaa? Mitkä ovat tyypillisemmät virheet ja miten ne vältetään?

Tilaisuuden aikataulu:

8:30 Aamiainen
9:00 Rakentamiseen liittyvien reklamaatioiden käsittely
10:00 Tilaisuuden päätös

Alustajat:

Tilaisuuden alustajana toimivat asianajaja, toimitusjohtaja Kai Haarma Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:stä

Tilaisuuteen voivat osallistua vain Isännöintiliiton jäsenyrityksissä työskentelevät henkilöt. Aamiaisinfo on maksuton Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunnalle, maksimissaan 5 henkilöä / yritys.

Tilaisuuteen ilmoittautumalla hyväksyt yhteystietojesi luovuttamisen tapahtuman kumppanille.

Tarjoilujen mitoittamisen vuoksi sitovat ilmoittautumiset viimeistään tiistaina 12.2. Tilaisuuteen saapumattomuudesta, mikäli osallistumista ei ole peruttu etukäteen, veloitetaan 35 euron tarjoilumaksu.

Muutokset mahdollisia.