Ajankohtaista osakehuoneistorekisteristä

Missä vaiheessa osakehuoneistorekisteri on nyt ja milloin siihen liittyvä työ ajankohtaistuu isännöintiyrityksissä? Mitä osakeluetteloiden tarkistus ja siirto tarkoittavat käytännössä? Miten voit valmistautua tulevaan siirtotyöhön ja mitä voit tehdä jo nyt?

Osakehuoneistorekisteristä ja osakeluetteloiden siirrosta rekisteriin kertovat Isännöintiliiton lakiasiantuntija Laura Lithenius ja kehityspäällikkö Ira Tenhunen. Webinaari on suunnattu erityisesti kiinteistösihteereille mutta myös muut isännöintiyrityksen työntekijät ovat tervetulleita mukaan.

Webinaari on maksuton. Webinaariin voi osallistua Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunta. Webinaariin ilmoittautumalla hyväksyt lomakkeelle täyttämiesi tietojen luovuttamisen Isännöintiliiton jäsenrekisteriin.

Webinaariin osallistuminen tapahtuu omalla tietokoneella. Linkki webinaariin toimitetaan osallistujille webinaaria edeltävänä päivänä. Webinaarin chattitoiminnolla pystyt esittämään asiantuntijoille mieltäsi askarruttavia kysymyksiä.