Sähköisen asioinnin merkitys asumisen arjessa kasvaa jatkuvasti. Samaan aikaan isännöintiyrityksen työtavat ovat murroksessa.

Webinaarissa kuulet:

• Miten asumisen arki on muuttumassa lähitulevaisuudessa?
  • Mitä asukkaat haluavat sähköiseltä asioinnilta, entä isännöitsijät?
  • Miten Hausvise ratkaisee näitä haasteita?

Koulutus järjestetään yhteistyössä Festum Software Oy:n kanssa.

Kouluttajana Isännöintiliiton kehityspäällikkö Henrik Tuhkanen ja Festum Software Oy:n myyntipäällikkö Petri Harjula.

Webinaariin voivat osallistua Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunta. Osallistukaa koko toimiston voimin ja pohtikaa, mitä webinaarin asiakokonaisuus tarkoittaa teidän yrityksen näkökulmasta.

Webinaariin osallistuminen tapahtuu helposti omalla tietokoneella, tarvitset vain Skype- tai Skype for business -sovelluksen. Webinaarin chattitoiminnolla pystyt esittämään asiantuntijalle mieltäsi askarruttavia kysymyksiä. Linkki webinaariin toimitetaan osallistujille webinaaria edeltävänä päivänä.