Osoita asiakkaillesi pätevyytesi isännöitsijänä ja hae Auktorisoitu isännöitsijä -nimikettä. Auktorisointi on tehokas tapa viestiä osaamisesta ja palvelun laadusta ja kehittää osaamistaan pitkäjänteisesti.

Hakeaksesi Auktorisoitu isännöitsijä -pätevyyttä sinulla tulee olla riittävä isännöinnin työkokemus ja koulutus sekä projektiosaaminen. Hakijat osallistuvat myös juridista osaamista mittaavaan tenttiin.

Tietoa pätevyysvaatimuksista ja hakuohjeet

Hae Auktorisoiduksi isännöitsijäksi näin:

1. Tutustu pätevyysvaatimuksiin ja tenttiin
  2. Täytä hakulomake
  3. Ilmoittaudu tenttiin hakujärjestelmässä, kun hakemuksesi on hyväksytty.

Isännöintiliiton jäsenetu

Isännöintiliiton jäsenyritysten isännöitsijät saavat 100 € alennuksen auktorisointimaksusta ja 50 € alennuksen vuosimaksusta. Katso auktorisoinnin hinnat.

Pätevyyden myöntämisestä vastaa Isännöinnin Auktorisointi ISA ry, jonka taustalla ovat Isännöintiliitto ja Kiinteistöliitto. Isännöinnin Auktorisointi ISA ry. auktorisoi isännöitsijöitä ja isännöintiyrityksiä sekä valvoo niiden toimintaa. Riippumattoman ja puolueettoman ISA-auktorisoinnin piiriin kuuluu jo liki 200 isännöintiyritystä.