Webinaarissa pureudutaan seuraaviin teemoihin:

• Mitä on alustatalous (API-talous) ja minkälaisia mahdollisuuksia se tarjoaa digipalveluiden ja liiketoiminnan kehittämiselle?
  • Case: Isännöintiliiton digiväylä
    • Digiväylä isännöintiin on auki, mistä tässä on kyse?
    • Miten Isännöintiliiton jäsenyritykset ja yhteistyökumppanit voivat hyödyntää digiväylää?
    • Minkälaisia kehitysnäkymiä siintää horisontissa?
  • Alustatalous ja digiväylä kiinnostavat, kuinka edetä?

Webinaari soveltuu myös sinulle, joka et puhu digiä – rohkeasti mukaan!

Kouluttajana Isännöintiliiton kehityspäällikkö Marianne Falck-Hvilstafeldt ja tiimi- ja projektipäällikkö Heikki Malkamäki Ambientiasta.

Webinaariin voivat osallistua Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunta. Osallistukaa koko toimiston voimin ja pohtikaa, mitä webinaarin asiakokonaisuus tarkoittaa teidän yrityksen näkökulmasta. Webinaariin voi myös osallistua Isännöintiliiton palveluverkoston jäsenet sekä muut yhteistyöstä kiinnostuneet.

Webinaariin osallistuminen tapahtuu helposti omalla tietokoneella, tarvitset vain Skype- tai Skype for business -sovelluksen. Webinaarin chattitoiminnolla pystyt esittämään asiantuntijalle mieltäsi askarruttavia kysymyksiä. Linkki webinaariin toimitetaan osallistujille webinaaria edeltävänä päivänä.