Korona-kevät toi etäyhtiökokoukset vauhdilla taloyhtiöihin. Osalle etäkokousten käyttöön ottaminen oli helppoa, osa tuskaili ja osa päätti pitäytyä perinteisissä kokouksissa. Etäkokoukset ovat kuitenkin tulleet jäädäkseen.

Markkinoille on tullut ja tulee varmasti lisää uusia sovelluksia taloyhtiöiden etäkokousten järjestämiseen. Webinaarissa kerrataan myös, mitä etämahdollisuuksia yhtiökokouksen järjestämiseen onkaan ja mitä kannattaa huomioida.

Webinaarin asiantuntijoina ovat kehityspäällikkö Ira Tenhunen, lakiasiantuntija Laura Lithenius ja toimitusjohtaja Ilja Knuutinen Iljan Isännöintikeskuksesta Kuopiosta.

 

Osallistumisehdot:

Webinaariin voivat osallistua Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunta ja paikallisyhdistysten henkilöjäsenet. Osallistukaa koko toimiston voimin ja pohtikaa, mitä webinaarin asiakokonaisuus tarkoittaa teidän yrityksen näkökulmasta.

Webinaariin osallistuminen tapahtuu omalla tietokoneella. Linkki webinaariin toimitetaan osallistujille webinaaria edeltävänä päivänä. Webinaarin chattitoiminnolla pystyt esittämään asiantuntijalle mieltäsi askarruttavia kysymyksiä.