Häiriöt vuokrasuhteessa – näin puutut ongelmatilanteisiin

Vuokralainen ei maksa vuokraa tai naapurit valittavat jatkuvasti asunnosta kuuluvista häiriöistä. Miten vuokranantaja voi puuttua häiriötilanteisiin? Mitä eroa on vuokrasopimuksen irtisanomisella ja purkamisella? Mitä tapahtuu, jos vuokralainen ei lähde asunnosta vapaaehtoisesti? Webinaarissa käsitellään vuokrasuhteiden yleisimpiä häiriötilanteita ja vuokranantajan keinoja ongelmatilanteiden ratkaisemiseen ja sopimuksen päättämiseen. Kouluttajina toimivat Isännöintiliiton lakiasiantuntija Jenni Valkama ja Suomen Vuokranantajat ry:n päälakimies Tarik Ahsanullah.

Webinaari on maksuton. Webinaariin voi osallistua Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunta. Webinaariin ilmoittautumalla hyväksyt lomakkeelle täyttämiesi tietojen luovuttamisen Isännöintiliiton jäsenrekisteriin.