Hyvän hallitustyön ohjeessa on määritelty asiat, joita isännöitsijän tulee ottaa huomioon hallitustyössä.

Webinaari on tarkoitettu sinulle, joka:

• haluat luoda yritykseesi hallitustyön kuvauksen ja toimintamallin
  • kaipaat konkreettisia vinkkejä hallitustyön tehostamiseen ja hallituksen roolin selkiyttämiseen

Kouluttajana tuottaja Anne Murtomäki, Isännöintiliitto sekä isännöintipäällikkö Marja-Leena Sallinen, Matinkylän Huolto Oy.

Isännöintiliiton webinaareihin voivat osallistua vain Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunta. Osallistukaa koko toimiston voimin ja pohtikaa, mitä webinaarin asiakokonaisuus tarkoittaa teidän yrityksen näkökulmasta.

Webinaariin osallistuaksesi tarvitset Skype- tai Skype for business -sovelluksen. Linkki webinaariin toimitetaan osallistujille webinaaria edeltävänä päivänä.