Huoneistotietojärjestelmä: kysymyksiä ja vastauksia

Webinaarin aluksi kuulet lyhyesti huoneistotietojärjestelmän ajankohtaisimmat kuulumiset. Tämän jälkeen asiantuntijat vastaavat osallistujien etukäteen ja webinaarin aikana tuottamiin kysymyksiin. Kysymykset voivat sijoittua seuraaviin huoneistotietojärjestelmää koskeviin vaiheisiin:

• siirtoon valmistautuminen
  • siirrot
  • siirron jälkeen
  • jatkokehitys

Kysymyksiin vastaamassa lakiasiantuntija Jenni Valkama Isännöintiliitosta sekä Maanmittauslaitoksen johtava asiantuntija Markus Tast ja tietopalveluasiantuntija Saija-Mariia Ropponen. Webinaaria moderoi kehityspäällikkö Ira Tenhunen Isännöintiliitosta.

Webinaari on maksuton. Webinaariin voi osallistua Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunta. Webinaariin ilmoittautumalla hyväksyt lomakkeelle täyttämiesi tietojen luovuttamisen Isännöintiliiton jäsenrekisteriin.