Tässä isännöinnin digipäivässä, tai kansankielisemmin isännöinnin atk-tapahtumassa, lähestytään isännöintialan digitaalisuutta ja järjestelmiä käytännönläheisestä näkökulmasta.

Asiaosuuden puheenvuorot käsittelevät pääosin isännöintialan yrityksissä hyväksi todettuja toimintatapoja ja innovaatioita digitaalisuuden saralta. Tapahtumassa kuulet, mitä alalla jo tapahtuu ja saat itsellesi virtaa kehittää uutta ja ajatella boksin ulkopuolelta.

Tämä tilaisuus on siis hyvin käytännönläheinen ja luvassa on inspiraatiota oman yrityksen digitaalisuuden kehittämiseen.

Kenelle tapahtuma on tarkoitettu?

Tapahtuma sopii kaikille, jotka haluavat tehostaa omaa tai yrityksensä toimintaa digitaalisuuden avulla ja saada vinkkejä siihen, miten se onnistuisi. Tapahtuma sopii myös KIRA-alan toimijoille, jotka ovat kiinnostuneita isännöintialan kehittämisestä ja/tai isännöintialalle suunnattujen digitaalisten palveluiden luomisesta.

Miten osallistun?

Tapahtuma on hybridi.

Osallistuminen etätoteutukseen

Etätoteutus on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Mukaan linjoille voivat tulla esimerkiksi aiheesta kiinnostuneet isännöintialan ammattilaiset sekä kaikki isännöintiyrityksissä työskentelevät. Etätoteutukseen voivat osallistua myös KIRA-alan toimijat, kuten erilaiset palveluntarjoajat.

Osallistuminen paikan päällä

Paikan päälle kutsumme Isännöintiliiton jäsenyritysten johtoa sekä IT-hankinnoista vastaavia henkilöitä. Paikkoja on rajoitetusti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikan päälle tulijoille on tarjolla iltapäiväkahvit ja heille asiaosuus jatkuu puheenvuorojen jälkeen vielä työpajakeskusteluilla. Livetoteutukseen lähetämme kutsut henkilökohtaisesti Isännöintiliiton jäsenyritysten johdolle ja IT-hankinnoista vastaaville henkilöille.

Aikataulu

12.30 – 13.00 Iltapäiväkahvit tarjolla, aikaa keskusteluihin muiden osallistujien kanssa
13.00 – 14.30

Puheenvuorot (Etätoteutus alkaa klo 13.00)

Luvassa käytännönläheisiä puheenvuoroja isännöintialan digitaalisuuteen liittyvistä toimintatavoista ja innovaatioista

14.30 – 15.00

Puheenvuoroja tai Vinkkihetki: Konkreettisia digityökaluja omaan työhön

Etätoteutus päättyy klo 15.00

15.00 – 15.45 Pyöreän pöydän keskusteluja paikan päällä mukana oleville
15.45 – 16.00 Keskustelujen annin purkua
16.00 Tilaisuus päättyy

Muutokset mahdollisia.

Osallistumisehdot:

Tapahtuma on hybridi. Etätoteutus on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Etätoteutukseen voivat osallistua myös KIRA-alan toimijat, kuten palveluntarjoajat. Etätoteutukseen liittyminen onnistuu omalta koneelta tai puhelimelta selaimen kautta. Linkin etätoteutukseen saat sähköpostiisi muutama päivä ennen tapahtumaa.

Paikan päälle kutsumme Isännöintiliiton jäsenyritysten IT-hankinnoista vastaavaa johtoa. Paikan päälle tulijoille on tarjolla iltapäiväkahvit ja heille asiaosuus jatkuu puheenvuorojen jälkeen vielä työpajakeskusteluilla. Livetoteutukseen lähetämme kutsut henkilökohtaisesti.

Tutustuthan myös tapahtumaohjeisiimme: https://www.isannointiliitto.fi/tutustu-meihin/hallitus-ja-paatoksenteko/kaytannot-tapahtumissa-ja-kokouksissa/

Lisätietoja tapahtumasta

Lisätietoja tapahtumasta saat Isännöintiliiton tapahtumatuottaja Hilla Talvensaarelta, hilla.talvensaari@isannointiliitto.fi.