Nykyaikaisessa isännöinnissä viestintäpalveluiden rooli on korostunut. Asukkaat ja osakkaat toivovat jatkuvasti lisää viestintää taloyhtiöltä ja isännöinniltä. Miten tiedottaminen hoidetaan monikanavaisesti ja kaikki ikäryhmät huomioiden?

Webinaari on suunnattu sinulle, joka haluat kuulla:

• mistä viestinnän tärkeys kumpuaa
  • minkälaista on hyvä asukasviestintä
  • case-esimerkin monikanavaisen asukasviestinnän toteuttamiseen

Webinaari tuotetaan yhteistyössä One4all Finland Oy:n kanssa.

Kouluttajina:

• Kitte Hamilton, toimitusjohtaja, One4all Finland Oy
  • Elina Kruus, viestintä ja markkinointi, One4all Finland Oy
  • Henrik Tuhkanen, kehityspäällikkö, Isännöintiliitto

Isännöintiliiton webinaareihin voivat osallistua vain Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunta. Osallistukaa koko toimiston voimin ja pohtikaa, mitä webinaarin asiakokonaisuus tarkoittaa teidän yrityksen näkökulmasta.

Webinaariin osallistuminen tapahtuu helposti omalla tietokoneella, tarvitset vain Skype- tai Skype for business -sovelluksen. Webinaarin chattitoiminnolla pystyt esittämään asiantuntijalle mieltäsi askarruttavia kysymyksiä. Linkki webinaariin toimitetaan osallistujille webinaaria edeltävänä päivänä.