Webinaarissa pureudutaan tuoreeltaan liittokokouksen 4.6. vahvistamaan Isännöintiliiton uuteen strategiaan vuosille 2021-2025. Strategiaa on rakennettu jäsenlähtöisesti ja siinä panostetaan isosti jäsenpalveluihin, asiantuntijuuden ja arvostuksen nostamiseen, osaamiseen kehittämiseen ja vaikuttamiseen. Webinaarissa puhutaan unelmia ja konkretiaa, käydään läpi strategian eri osa-alueet  ja kerrotaan, miten se kaikki vaikuttaa jäsenten elämään. Myös kysymyksille varataan hyvin aikaa.

Aiheesta alustaa Isännöintiliiton toimitusjohtaja Mia Koro-Kanerva.

Webinaariin voivat osallistua Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunta ja Isännöintiliiton paikallisyhdistysten henkilöjäsenet.