Johdon aamukahveilla tarkastellaan isännöintiyritysten henkilöstö- ja asiakastyytyväisyyttä sekä näiden välistä suhdetta. Tuloksia käsitellään sekä valtakunnallisesti että alueellisesti. Tilaisuuden aikana kuullaan ja keskustellaan siitä, miten tuloksia on mahdollista hyödyntää liiketoiminnan kehittämisessä.

8:30 Aamukahvit ja ilmoittautuminen
9:00 Tervetuloa
Tunnista asiakkaalle arvoa tuottava toiminta

• Miten meillä menee? Alueellinen tilanne suhteessa valtakunnalliseen tarkasteluun
  • Mikä merkitys henkilöstötyytyväisyydellä on asiakastyytyväisyyteen
  • Tulosten hyödyntäminen osana liiketoiminnan kehittämistä
Keskustelua
11:00 Tilaisuuden päätös

Tule kuulemaan ja keskustelemaan ajankohtaisesta aiheesta kollegoiden ja Isännöintiliiton asiantuntijoiden kanssa. Tilaisuudessa alustamassa Isännöintiliiton kehityspäällikkö Reetta Yrttimaa.

Tilaisuudet ovat maksuttomia Isännöintiliiton jäsenyritysten sekä ISA-auktorisoitujen yritysten johdolle ja avainhenkilöille. Tarjoiluiden vuoksi sitova ilmoittautuminen 6.6. mennessä. Paikalle saapumattomuudesta veloitetaan 35 euron tarjoilumaksu, mikäli ilmoittautumista ei ole peruttu 6.6. mennessä.

Tilaisuuden järjestävät Isännöintiliitto ja Isännöinnin auktorisointi ISA ry.