Koulutus isännöintiyritysten avainhenkilöille

Isännöintiala on muutoksessa eivätkä eilisen johtamisopit siivitä tulevaisuuden menestykseen. Vahvan johdon rooli on ratkaiseva, kun liiketoiminnan haasteet käännetään uusiksi mahdollisuuksiksi.

Isännöintiyritysten johdolle ja avainhenkilöille suunnatussa koulutuksessa käsitellään alan nykytilaa ja tulevaisuutta johtamisen sekä liiketoiminnan kehittämisen näkökulmasta.

Isännöintiliiton liittokokouksen jälkeen alkava koulutus järjestetään hienoissa puitteissa Lahden Sibeliustalolla. Koulutuksen päättää Vesijärvi-risteily siipiratasalus m/s Vellamolla.

Koulutuksen aikataulu:

13:30-14:00 Ilmoittautuminen koulutukseen
14:00 Tervetuloa
toimitusjohtaja Tero Heikkilä, Isännöintiliitto
Johtaminen tänään: missä mennään isännöintialalla
kehityspäällikkö Pekka Harjunkoski, Isännöintiliitto
Johtamisen ja liiketoiminnan kehittämisen tulevaisuuden tuulet
maajohtaja Mikko Kemiläinen ja johtaja Janne Marniemi,
Ramboll Management Consulting
Isännöintialan tulevaisuus: mitä muutos vaatii johtamiselta
maajohtaja Mikko Kemiläinen ja johtaja Janne Marniemi, Ramboll Management Consulting ja toimitusjohtaja Tero Heikkilä, Isännöintiliitto
17:30-20:30 Miniristeily Vesijärvellä M/S Vellamolla. 
Risteilyllä tarjoillaan illallinen.

Alan tuntevat kouluttajat:

Ramboll Management Consulting on kehittänyt useiden suomalaisten huippuyritysten kilpailukykyä. Rambollin tausta rakennetun ympäristön johtavana suunnittelutalona auttaa ymmärtämään isännöinnin toimintakenttää ja markkinaa. Koulutuksessa mukana myös Isännöintiliiton asiantuntijoita.

Koulutuksen hinta ja osallistumisehdot:

Koulutuksen hinta on 145 €/hlö + alv. 24 % sisältäen koulutuksen, kahvitarjoilut ja miniristeilyn illallisineen Vesijärvellä. Miniristeilylle mahtuu mukaan 100 ensimmäistä koulutukseen ilmoittautujaa.

Koulutukseen voivat osallistua vain Isännöintiliiton jäsenyritysten edustajat.

Osallistumisen voi peruuttaa veloituksetta 31.8.2018 mennessä. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista osallistumismaksu veloitetaan kokonaisuudessaan riippumatta peruutuksen syistä. Esteen sattuessa tilalle voidaan vaihtaa toinen henkilö kuluitta.

Isännöintiyrityksen johtaminen tänään ja huomenna -koulutus käynnistää isännöintiyritysten avainhenkilöiden syksyn tapahtumasarjan, jonka muita kokonaisuuksia ovat opintomatka Bostoniin ja isännöintiyritysten avainhenkilöille suunnattu valmennusohjelma.

Muut tapahtumat Lahdessa koulutuksen ympärillä:

Isännöintiliiton liittokokous järjestetään Lahden Sibeliustalolla. 11.9. klo 10:00-12:00. Katso lisätietoja tapahtumasta.

Isännöintialan vuosittainen päätapahtuma, Isännöintipäivät järjestetään 12.-13.9. Lahden Urheilu- ja messukeskuksessa sekä Lahden Sibeliustalossa. Katso lisätietoja tapahtumasta.

Osallistu kaikkiin Lahden tapahtumiin tai rakenna koulutuksista itsellesi sopiva kokonaisuus.