Kerrostalon koneellinen keskitetty poistoilmanvaihto on suurin syy taloyhtiöiden alipaine-, ilmanvaihto- ja sisäilmaongelmiin. Kerrostalojen keskitettyä poistoilmanvaihtoa yhdistää usein heikko energiatehokkuus sekä se, että ilmanvaihtoa ei kyetä ohjaamaan tarpeenmukaisesti. Kun asia aletaan korjata, useimmiten ilmanvaihdon korjaus- ja saneeraustoimenpiteiden kannattavuutta tai takaisinmaksuaikaa ei myöskään määritetä.

Webinaarissa kerromme käytännön esimerkkien kautta, miten:

  • korvausilman vetoisuus saadaan hallintaan
  • mitä liiallinen alipaine aiheuttaa rakenteille
  • miten siirtoilman vaikuttaa ilmanvaihtoon
  • millainen takaisinmaksuaika poistoilmakoneen saneerauksella keskimäärin on

Lisäksi kerromme, mitä ilmanvaihtokartoituksessa tehdään, jotta ilmanvaihdon haasteet saataisiin taklattua kustannustehokkaasti.

Aiheesta ovat kertomassa ilmanvaihdon asiantuntuja ja myyntijohtaja Tomi Luomaluhta sekä ilmanvaihdon asiantuntija ja myyntipäällikkö Toni Uusi-Laitila Ilmastointitohtoreista.  Webinaarin moderoi asiakkuusjohtaja Aki Salo Isännöintiliitosta.

Osallistumisehdot:

Webinaariin voivat osallistua Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunta ja Isännöintiliiton paikallisyhdistysten henkilöjäsenet. Webinaariin ilmoittautumalla hyväksyt lomakkeelle täyttämiesi tietojen luovuttamisen Isännöintiliiton jäsenrekisteriin ja webinaarin kumppanille.

Webinaariin osallistuminen tapahtuu omalla tietokoneella. Linkki webinaariin toimitetaan osallistujille webinaaria edeltävänä päivänä. Webinaarin chattitoiminnolla pystyt esittämään asiantuntijalle mieltäsi askarruttavia kysymyksiä.

Tapahtumaan ilmoittautumalla hyväksyt yhteystietosi luovuttamisen webinaarin kumppanille ja Isännöintiliiton jäsenrekisteriin. Webinaarin kumppaniyritys vastaa webinaarissa esittämiensä tietojen oikeellisuudesta.

Webinaarin kumppanina: