Lisävirtaa isännöintiin -koulutuksesta eväitä jaksamiseen

Voimavaravalmentaja Minna Tervamäki

Mikä tekee työstä merkityksellistä? Mistä syntyvät työn ilo ja motivaatio? Näihin kysymyksiin pureudutaan voimavaravalmentaja, tähtitanssia Minna Tervamäen johdolla Lisävirtaa isännöintiin -tilaisuudessa. Koulutuksen päättää virkistävä liikunnallinen aktiviteetti sekä rentoutuminen rantasaunan ja takkahuoneen lämmössä.

Tilaisuudesta saat iloa ja energiaa syksyyn. Tempaudu mukaan ja tuo kollegasikin!

Tilaisuudet ovat suunnattu isännöintiyritysten koko henkilökunnalle.

Aikataulu:

11.30-12.15 Lounas
 12.15-12.30 Tervetuloa
toimitusjohtaja Tero Heikkilä, Isännöintiliitto
 12.30-16.00 Lisävirtaa isännöintiin: työn merkitys, motivaatio ja jaksaminen
voimavaravalmentaja Minna Tervamäki, Kuudes Aisti Oy
16.30-17.15 Liikunnallinen aktiviteetti, jonka jälkeen mahdollisuus nauttia rantasaunan löylyistä aina klo 19.00 asti

Verkostoitumiskahvit nautitaan tilaisuuden lomassa.

Tilaisuuden päättää virkistävä aktiviteetti:

Varalan urheiluopisto tarjoaa virikkeelliset puitteet uusien lajien kokeiluun. Voit valita mieleisesi vaihtoehdon seuraavista vaihtoehdoista: pilates ja kahvakuulatreeni. Aktiviteetin jälkeen pimenevästä syysillasta voi nautia rantasaunan ja takkahuoneen lämmössä.

Hinnat:

• Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunta: 50 euroa + alv 24 % / hlö
  • Isännöintiliiton jäsenyhdistyksen henkilöjäsenet: 60 euroa + alv 24 % / hlö

Hinta sisältään koulutuksen tarjoiluineen, hyvinvointikassin ja aktiviteetin.

Tilaisuuteen voivat osallistua Isännöintiliiton jäsenyritysten koko henkilökunta sekä Isännöintiliiton jäsenyhdistysten henkilöjäsenet.

Lisävirtaa isännöintiin -tilaisuudessa mukana:

Muutokset mahdollisia.