Tunnetko työsopimuksia ja työaikaa määrittävän lainsäädännön? Entä tiedätkö, miten hyvällä johtajuudella rakennetaan parempaa kannattavuutta ja asiakastyytyväisyyttä?

Isännöintiyritysten johdolle suunnatussa koulutuksessa saat vastauksia näihin kysymyksiin. Koulutuksen päätteeksi järjestetään Prison Island -vankilaseikkailu. Seikkailun aikana verkostoituminen ja yhteistyö viedään aivan uudelle tasolle.

Tule mukaan kuulemaan, keskustelemaan, oivaltamaan ja innostumaan!

Aikataulu

8.30-9.00   Aamupala ja ilmoittautuminen
 9.00 Tervetuloa
toimitusjohtaja Tero Heikkilä, Isännöintiliitto
Työsopimukset, työehdot ja työlainsäädäntö
asianajaja, VT, MBA Jarmo Asikainen, Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy
 11.15-12.15 Verkostoitumislounas
Kilpailuetua henkilöstötuottavuudesta
strategisen hyvinvoinnin tutkija ja kehittäjä Ossi Aura
 16.00 Koulutuksen yhteenveto ja päätös
 16.30-18.00 Prison Island -vankilaseikkailu

Hinta

290 euroa (alv 0%) sisältäen koulutuksen tarjoiluineen sekä päivän päättävän aktiviteetin. Vankilaseikkailun tehtäviä ratkottaessa yhteistyö ja verkostoituminen viedään aivan uudelle tasolle.

Koulutukseen voivat osallistua vain Isännöintiliiton yritysjäsenet.

Lisätiedot tilaisuudesta: Koulutuspäällikkö Satu Lindén, puh. 041 530 3000, satu.linden@isannointiliitto.fi.

Muutokset mahdollisia.