Tietoa ja työkaluja taloyhtiöiden lämpöhukan torjuntaan ja rahan säästöön

Asuinkiinteistöt ovat Suomen päästötavoitteiden valossa isossa roolissa energia- ja lämpöhukan osalta. Isännöitsijät ovat pottopisteessä taloyhtiöväen käännyttämisessä kohti ilmastovastuullista asumista ja kestävää kehitystä. Energiankulutuksen pienentämiseen kannustaa myös sillä aikaansaatu rahansäästö.

Tervetuloa aihetta käsittelevään maksuttomaan aamiaisseminaariin Tampereen Lapinniemen kylpylään 12.6.2019.

Aika: 12.6.2019
Paikka: Lapinniemen kylpylä, Lapinniemenranta 12, 33180 Tampere

Seminaariohjelma

8:30 Aamiaistarjoilu
9:00 Tietoa ja tukea taloyhtiöiden päätöksentekoon, Aki Salo, asiakkuusjohtaja, Isännöintiliitto
9:30 Energiansäästöä lämpöpumpuilla, Timo-Mikael Sivula, ryhmäpäällikkö, Granlund
10:00 Isännöitsijän avaimet rahan ja energian säästöön – Ilmanvaihdon uusi teknologia apunasi, Petri Valve, toimitusjohtaja, Cervi
10:30 Tilaisuus päättyy

Tilaisuuteen voivat osallistua Isännöintiliiton jäsenyritysten ja -yhdistysten edustajat. Tilaisuuteen ilmoittautumalla hyväksyt yhteystietosi luovuttamisen tapahtuman kumppaneille.

Tilaisuuden järjestää Cervi Talotekniikka Oy ja Granlund Oy yhteistyössä Isännöintiliiton kanssa.