Mappi haltuun: vastaukset isännöinnin ajankohtaisiin kysymyksiin -webinaari

Yhtiökokoukset lähestyvät. Webinaarissa kuulet, mitä hyötyä ja hyödyllisiä materiaaleja Isännöintiliiton Mappi-jäsenpalvelu tarjoaa helposti ulottuvillesi.

Asiantuntija jäsenpalvelupäällikkö Anne Murtomäki Isännöintiliitosta.

Webinaariin voivat osallistua Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunta. Osallistukaa koko toimiston voimin ja pohtikaa, mitä webinaarin asiakokonaisuus tarkoittaa teidän yrityksen näkökulmasta.

Webinaariin osallistuminen tapahtuu helposti omalla tietokoneella, tarvitset vain Skype- tai Skype for business -sovelluksen. Webinaarin chattitoiminnolla pystyt esittämään asiantuntijalle mieltäsi askarruttavia kysymyksiä. Linkki webinaariin toimitetaan osallistujille webinaaria edeltävänä päivänä.

Tapahtumaan ilmoittautumalla hyväksyt yhteystietosi luovuttamisen tapahtuman mahdollisille kumppaneille.