Onko mielessäsi lakiin liittyvä kysymys, johon haluaisit vastauksen?

Webinaarissa Isännöintiliiton lakiasiantuntija, OTM Laura Lithenius vastaa osallistujien ennakkoon lähetettämiin lakikysymyksiin.

Huom! Vain ennakkoon 29.10.2020 mennessä lähetettyihin kysymyksiin pyritään vastaamaan, joten ilmoittauduthan mukaan ajoissa. Voit esittää kysymyksesi ilmoittautumisen yhteydessä.

Ennakkoon lähetetyt kysymykset pyritään käsittelemään webinaarin aikana. Mikäli kysymyksiä tulee niin paljon, ettei kaikkia ehditä käsittelemään, pyritään ne teemoittamaan, ja webinaariin valikoidaan useimmiten toistuvat teemat.

Webinaariin voi osallistua Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunta. Osallistukaa koko toimiston voimin ja pohtikaa, mitä webinaarin asiakokonaisuus tarkoittaa teidän yrityksen näkökulmasta.