Isännöitsijä joutuu pohtimaan monia taloyhtiön urakoihin liittyviä kysymyksiä. Webinaarissa tarjotaan vastauksia usein esiintyviin, keskeisimpiin urakoihin liittyviin kysymyksiin, kuten:

• Mitä isännöinnin kannattaa selvittää etukäteen yrityksistä, joille tarjouspyyntö lähetetään?
  • Kuka korvaa taloyhtiön selvitys- ja valvontakustannukset, kun taloyhtiö on joutunut selvittämään, onko urakassa virhettä?
  • Minkälaisista virheistä kannattaa vaatia korjaamista ja minkälaisista taas voisi vaatia hinnanalennusta?
  • Missä ajassa reklamaatio havaitusta virheestä tulisi tehdä?
  • Miten urakan viivästyksestä kannattaa sopia urakkasopimuksessa?
  • Miten huomioida mahdolliset osakashyvitykset urakassa?

Näihin ja muihin urakoihin liittyviin kysymyksiin vastaavat osakas Sirkka Terho ja asianajaja Mika Backman Eversheds Asianajotoimistosta. Webinaarin alustaa lakiasiantuntija, OTM Laura Lithenius Isännöintiliitosta.

Webinaariin voivat osallistua Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunta ja Isännöintiliiton paikallisyhdistysten henkilöjäsenet. Osallistukaa koko toimiston voimin ja pohtikaa, mitä webinaarin asiakokonaisuus tarkoittaa teidän yrityksen näkökulmasta.

Tapahtumaan ilmoittautumalla hyväksyt yhteystietosi luovuttamisen webinaarin kumppanille.

Webinaarin kumppaniyritys vastaa webinaarissa esitettyjen tietojen oikeellisuudesta.