Hissi on nyt paljon muutakin kuin vain hissi

Hissi on auton jälkeen käytetyin kulkuväline. Se ei enää kuitenkaan ole pelkkä mekaaninen apuväline, vaan digitalisaatio ja älypalvelut tekevät siitä yhä keskeisemmän osan mitä tahansa rakennusta – voidaan puhua rakennuksen aivoista.

Tervetuloa kuulemaan esimerkkejä hissiratkaisuista ja -hankkeista ja siitä miten hissiremontti lisää rakennuksen vetovoimaisuutta, mahdollistaa älytalovalmiuden, esteettömyyden ja varmistaa toimivamman arjen taloyhtiössä.

Aiheesta kertoo liiketoimintajohtaja Anna Tiri KONE Hissit Oy:stä. Webinaarin moderoi asiakkuusjohtaja Aki Salo Isännöintiliitosta.

KONE Hissit Oy tarjoaa kaikille koko webinaariin osallistuneille 15 euron arvoisen Kotipizza-lahjakortin!

Osallistumisehdot:

Webinaarin on avoin kaikille. Osallistukaa koko toimiston voimin ja pohtikaa, mitä webinaarin asiakokonaisuus tarkoittaa yrityksenne näkökulmasta.

Webinaariin osallistuminen tapahtuu omalla tietokoneella. Linkki webinaariin toimitetaan osallistujille webinaaria edeltävänä päivänä. Webinaarin chattitoiminnolla pystyt esittämään asiantuntijalle mieltäsi askarruttavia kysymyksiä.

Tapahtumaan ilmoittautumalla hyväksyt yhteystietosi luovuttamisen webinaarin kumppanille. Webinaarin kumppaniyritys vastaa webinaarissa esittämiensä tietojen oikeellisuudesta.

Webinaarin kumppanina:

Kone logo