Isännöintijärjestelmien tulevaisuus on herättänyt voimakasta keskustelua isännöintialalla. Vaateita tulevaisuuden isännöintijärjestelmälle ovat muun muassa toimialatuntemus, manuaalisen työn vähentäminen ja järjestelmän hyvä käytettävyys.

Avaa.io vastaa näihin vaateisiin ja tuo mukaan uusia toiminnallisuuksia, jotka ovat kehitetty viimeisen 6 vuoden asiakaspalautteen pohjalta isännöintitoimistojen arjen tueksi.

Avaa.io:n ja Isännöintiliiton webinaarissa kerrotaan, miten isännöitsijän arki tehostuu ja saavutetaan kustannussäästöjä uudistettujen prosessien ja toimintamallien avulla. Webinaarissa keskitytään Avaa.io:n isännöintijärjestelmään.

Webinaarissa aiheesta kertoo toimitusjohtaja Jani Neulaniemi Avaa Solutions Oy:stä. Webinaarin moderoi asiakkuusjohtaja Aki Salo Isännöintiliitosta.

Webinaariin voivat osallistua Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunta ja Isännöintiliiton paikallisyhdistysten henkilöjäsenet. Webinaariin ilmoittautumalla hyväksyt lomakkeelle täyttämiesi tietojen luovuttamisen Isännöintiliiton jäsenrekisteriin ja webinaarin kumppanille.

Tapahtumaan ilmoittautumalla hyväksyt yhteystietosi luovuttamisen webinaarin kumppanille ja Isännöintiliiton jäsenrekisteriin. Webinaarin kumppaniyritys vastaa webinaarissa esittämiensä tietojen oikeellisuudesta.

Tutustuthan myös tapahtumaohjeisiimme.