Isännöintiala kehittyy lähivuosina merkittävästi. Johtajan rooli, valinnat ja esimerkki ovat ratkaisevia onnistuneen muutoksen toteuttamisessa. Kuka johtaa itsensä, yrityksensä ja alaisensa muutoksesta voittajana?

Isännöintiliitto järjestää jäsenyritysten johdolle viidelle päivälle ajoittuvan valmennusohjelman, jossa pureudutaan johtajan rooliin muutoksessa.

Valmennusohjelman tavoitteena:

• mahdollistaa oman johtamisosaamisen kehittyminen
  • ymmärtää oma rooli muutoksen johtajana ja toteuttajana
  • tarjota malleja ja työkaluja hallitun muutoksen läpiviemiseen
  • luoda innostava verkosto ajatusten ja kokemusten vaihtoon

Valmennusohjelman sisältö:

Ennakkotehtävä: Resilienssianalyysi
  • Johtajan muutoskyvykkyys on keskeinen osaamisvaatimus liiketoiminnan kehittämisessä. Analyysillä kartoitetaan vastaajan vahvuudet ja kehittämiskohteet muutostilanteissa toimimiseen.
  • Vastaukset analysoidaan henkilökohtaiseksi resilienssi-profiiliksi. Lisäksi luodaan ryhmäprofiili, joka toimii isännöintialan sisäisenä vertailukohtana.
  • Analyysi tehdään sähköisellä kyselyllä, vastaaminen vie noin 15 minuuttia.
28.11.2018 Johtaminen ja johtajuus isännöintialalla (12.00-18.00)

• Minä johtajana ja esimiehenä
  • Mitä ja miten johdan: Johtamistyylin merkitys organisaation ilmapiiriin ja tuloksentekokykyyn
  • Resilienssi-analyysien purku
  • Henkilökohtainen pohdinta: minä johtajana tulevaisuudessa
  • Päivään sisältyy lounas, iltapäiväkahvit ja illallinen
29.11.2018 Liiketoiminnan johtaminen (8.30-12.00)

• Isännöintiliiketoimintaympäristön muutokset
  • Liiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen nykytrendit
  • Välitehtävä: minun liiketoimintani tulevaisuudessa
  • Päivään sisältyy aamupäiväkahvit ja lounas
22.1.2019 Johtamisen suunta ja muutostarpeet (12.00-18.00)
Pääteemoina:

• Välitehtävän purku: minun liiketoimintani tulevaisuudessa
  • Liiketoimintaympäristön analysointia Open Space -menetelmän avulla
  • Yrityksen strategia – strategisen ajattelun nykytuulet ja suuntaukset
  • Päivään sisältyy lounas, iltapäiväkahvit ja illallinen
23.1.2019 Muuttuvien liiketoimintaprosessien johtaminen (8.30-12.00)
Pääteemoina:

• Prosessien kehittämisen keinot ja menetelmät
  • Isännöintiliiketoiminnan kriittiset prosessit nyt ja tulevaisuudessa
  • Tehtävä: kehittämisprosessin valinta ja suunnittelu
  • Päivään sisältyy aamupäiväkahvit ja lounas
12.3.2019 Minä ja yritykseni edelläkävijänä isännöintialalla (9.00-15.30)

• Kehittämistehtävän purku
  • Minä johtajana ja minun liiketoimintani tulevaisuudessa
  • Askeleet kohti tulevaisuutta: palveluiden ja tuotteiden kehittäminen sekä tuotteistaminen
  • Valmennusohjelman päättäminen ja todistusten jako
  • Päivään sisältyy lounas ja iltapäiväkahvit

Valmentajat:

Valmennusohjelma toteutetaan yhteistyössä Ramboll Management Consultingin kanssa. Päävalmentajana toimivat maajohtaja Mikko Kemiläinen ja johtaja Janne Marniemi. Valmennuspäivissä mukana myös Isännöintiliiton asiantuntijat.

Osallistujamäärä:

Minimiosallistujamäärä 18 henkilöä. Toteutukseen otetaan maksimissaan 25 henkilöä.

Hinta:

Valmennusohjelman hinta on 2350 euroa + alv 24 %. Hintaan sisältyy valmennuspäivät, ohjelmaan merkityt tarjoilut sekä materiaalit. Hinta ei sisällä majoitusta. Valmennusohjelma laskutetaan etukäteen.

Tapahtumapaikat ja mahdollinen majoittuminen:

Valmennuspäivät 28.-29.11.2018 sekä 22.-23.1.2019 järjestetään Hotel Sveitsissä osoitteessa Härkävehmaankatu 4, Hyvinkää. Valmennusohjelman päätöspäivä 12.3.2019 järjestetään Isännöintiliiton toimistolla osoitteessa Lapinlahdenkatu 1C, Helsinki.

Muistathan tarvittaessa varata majoittumisen suoraan Hotel Sveitsistä puhelimitse +358 19 45881 tai sähköpostitse reception@hotelsveitsi.fi. Varauksen yhteydessä mainitse varaustunnus 647354 varatessasi huonetta aikavälille 28-29.11.2018 tai varaustunnus 647355 varatessasi huonetta aikavälille 22-23.01.2019.

Majoituskiintiöstä varattaessa yhden hengen huoneen hinta on 130 eur (sis. alv) tai kahden hengen huone 139 eur (sis. alv). Huonehintoihin sisältyy aamiainen, kuntosalin käyttö sekä sisäänpääsy uimalaan sen aukioloaikoina.

Lisätiedot:

Koulutuspäällikkö Satu Lindén, puh. 041 530 3000, satu.linden@isannointiliitto.fi

Muutokset mahdollisia.

Katso lisää aiheesta: