Kilpailulaki tiukkenee

Webinaarissa Isännöintiliiton toimitusjohtaja Mia Koro-Kanerva käy läpi kilpailusääntelyn perusteita, helmikuussa 2021 kilpailulakiin tulevat tiukennukset sekä näiden vaikutuksen isännöintialalle. Webinaarissa käydään läpi, miten Isännöintiliitossa edistetään reilua ja läpinäkyvää kilpailua ja annetaan konkreettisia ohjeita, miten isännöintiyritysten kannattaa toiminnassaan huomioida kilpailusääntely.

Webinaariin voi osallistua Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunta. Webinaariin ilmoittautumalla hyväksyt lomakkeelle täyttämiesi tietojen luovuttamisen Isännöintiliiton jäsenrekisteriin.

Webinaariin osallistuminen tapahtuu omalla tietokoneella. Linkki webinaariin toimitetaan osallistujille webinaaria edeltävänä päivänä. Webinaarin chattitoiminnolla pystyt esittämään asiantuntijoille mieltäsi askarruttavia kysymyksiä.