Webinaarin ajankohtaa on muutettu. Uusi ajankohta on perjantaina 27.3. kello 10.00-11.00. Webinaarin sisältö pysyy samana.

Jos olit ilmoittautunut tiistain webinaariin, sinun ei tarvitse ilmoittautua enää uudestaan vaan saat webinaarilinkin automaattisesti.

 

Koronaepidemia on kirvoittanut tarpeen järjestää kevään yhtiökokouksia sähköisesti etäkokouksina. Miten tämä tehdään ja mitä pitää ottaa huomioon?

Webinaarissa lakiasiantuntija Laura Lithenius kertoo faktat etäkokouksien järjestämisestä: mitä kirjoitetaan yhtiökokouskutsuun, miten osallistuja tunnistetaan, miten äänestetään.

10+ Isännöinnin toimitusjohtaja Sami Asujamaa sekä Taloasema-ketjun ja Helsingin Seudun Isännöitsijöiden toimitusjohtaja Esko Pietikäinen kertovat kokemuksistaan ja työkaluista järjestää sähköisiä kokouksia.

Osallistumisehdot:

Ajankohtaisen aiheen vuoksi webinaari on avoin kaikille Isännöintiliiton jäsenyritysten ja paikallisyhdistysten henkilöjäsenten lisäksi, joten myös esimerkiksi taloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajat voivat osallistua webinaariin. Webinaarin aihetta käsitellään kuitenkin isännöinnin näkökulmasta.

Webinaariin osallistuminen tapahtuu omalla tietokoneella. Linkki webinaariin toimitetaan osallistujille webinaaria edeltävänä päivänä. Webinaarin chattitoiminnolla pystyt esittämään asiantuntijalle mieltäsi askarruttavia kysymyksiä.

Webinaariin ilmoittautumalla hyväksyt yhteystietosi luovuttamisen webinaarin mahdollisille kumppaneille.