Kun taloyhtiön sadevesijärjestelmä ja kattoturva huolletaan oikein ja uusitaan ajoissa, vältytään monilta ongelmilta. Muutaman tärkeän nyrkkisäännön avulla lisäät valmiuttasi ohjata taloyhtiön näiden kattotarvikkeiden vuosihuoltoa ja saneeraushankkeita.

Taloyhtiön sadevesijärjestelmän ja kattoturvan uusiminen

Sadexin ja Isännöintiliiton webinaarissa pureudutaan taloyhtiön sadevesijärjestelmien ja kattoturvan huoltoon ja hankintaan sekä niihin liittyviin vastuisiin. Webinaarissa saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

• Milloin on aika uusia taloyhtiön sadevesijärjestelmä ja kattoturva?
  • Mitä asioita tulisi vaatia kilpailutettavilta urakoitsijoilta?
  • Mitä laki velvoittaa taloyhtiön kattoturvalta sen ostamiselta?

Webinaarista saat selkeät ohjenuorat taloyhtiön turvallisuuden ja sadevedenohjauksen parantamiseksi. Lisäksi jokainen osallistuja saa aiheesta kattavan kirjallisen ohjepaketin jaettavaksi taloyhtiöille ja hyödynnettäväksi hankintojen tukena.

Webinaarissa aiheesta alustaa myyntijohtaja Ville Kukkonen, myyntijohtaja Sadex Oy:ltä. Webinaari moderoi Isännöintiliiton jäsenpalvelupäällikkö Anne Murtomäki.

Webinaariin voivat osallistua Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunta ja Isännöintiliiton paikallisyhdistysten henkilöjäsenet. Osallistukaa koko toimiston voimin ja pohtikaa, mitä webinaarin asiakokonaisuus tarkoittaa yrityksenne näkökulmasta.

Tapahtumaan ilmoittautumalla hyväksyt yhteystietosi luovuttamisen webinaarin kumppanille ja Isännöintiliiton jäsenrekisteriin. Webinaarin kumppaniyritys vastaa webinaarissa esittämiensä tietojen oikeellisuudesta.