Rakentamiseen liittyvien reklamaatioiden käsittely -webinaari

Isännöintiliitto järjestää yhteistyössä Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:n kanssa rakentamisen reklamaatioiden käsittelyyn liittyvän webinaarin.

Osallistumalla webinaariin, kuulet:

• miten uudiskohteisiin, urakoihin ja korjausrakentamiseen liittyvät reklamaatiot tulisi hoitaa?
  • mitkä ovat tyypillisemmät virheet ja miten ne vältetään?

Kouluttajana asianajaja, toimitusjohtaja Kai Haarma Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:stä sekä lakiasiantuntija Jenni Lauhia Isännöintiliitosta.

Vastaavan sisältöinen aamukahvitilaisuus on järjestetty Isännöintiliitossa 19.3.2019.

Webinaariin voivat osallistua Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunta. Osallistukaa koko toimiston voimin ja pohtikaa, mitä webinaarin asiakokonaisuus tarkoittaa teidän yrityksen näkökulmasta.

Tapahtumaan ilmoittautumalla hyväksyt yhteystietosi luovuttamisen tapahtuman mahdollisille kumppaneille.