Isännöintiliitto järjestää yhteistyössä KIRAHubin kanssa webinaarin sähköisestä allekirjoittamisesta. Webinaarin aikana saat vastauksen muun muassa seuraaviin isännöintiä sähköisessä allekirjoittamisessa askarruttaviin kysymyksiin:

• millaisia tunnistautumistapoja käytetään
  • mitä palveluntarjoajan valinnassa kannattaa huomioida
  • sopiiko sähköinen allekirjoittaminen kaikkiin tilanteisiin

Lisäksi kuulet webinaarin aikana KIRAHubin KIRA-alan digitalisaation vauhdittamiseen tähtäävästä toiminnasta.

Webinaarin asiantuntijoina Isännöintiliiton kehityspäällikkö Ira Tenhunen sekä KIRAHubin Head of Community and Culture Vappu Id.

Webinaariin voivat osallistua Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunta. Osallistukaa koko toimiston voimin ja pohtikaa, mitä webinaarin asiakokonaisuus tarkoittaa teidän yrityksen näkökulmasta.

Tapahtumaan ilmoittautumalla hyväksyt yhteystietosi luovuttamisen webinaarin kumppanille.

Webinaarin kumppaniyritys vastaa webinaarissa esitettyjen tietojen oikeellisuudesta.