Sähköinen asunto-osakerekisteri on kehitteillä oleva valtakunnallinen palvelukokonaisuus, joka sähköistää ja yhdistää taloyhtiöitä ja asunto-osakkeita koskevat tiedot sekä omistajamerkinnät.

Webinaari on tarkoitettu sinulle, joka haluat vastauksen seuraaviin kysymyksiin:

• Miksi ASREK tulee?
  • Miten ja milloin ASREKin käyttöön siirrytään?
  • Tietojen ylläpito – kuka, miten, milloin?
  • Onko isännöintijärjestelmäsi ASREK-valmis?
  • Isännöitsijäntodistus – katoava asiakirja?

Kouluttajina: Lakiasiantuntija Jaana Sallmén ja kehityspäällikkö Henrik Tuhkanen Isännöintiliitto.

Isännöintiliiton webinaareihin voivat osallistua vain Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunta. Osallistukaa koko toimiston voimin ja pohtikaa, mitä webinaarin asiakokonaisuus tarkoittaa teidän yrityksen näkökulmasta.

Webinaariin osallistuaksesi tarvitset Skype- tai Skype for business -sovelluksen. Linkki webinaariin toimitetaan osallistujille webinaaria edeltävänä päivänä.