Asumisen lämmitys tuottaa yksittäisen suomalaisen suurimmat ilmastopäästöt sekä taloyhtiölle sen isoimmat juoksevat kulut. Talven toisessa energia-aiheisessa webinaarissa pohditaan, löytyisivätkö avaimet parempaan energiatehokkuuteen tekoälystä, antureista ja entistä fiksummasta talotekniikasta.

Webinaarissa käsitellään myös isännöinnin roolia taloyhtiön energiatehokkuuden edistäjänä. Case-esimerkkinä webinaarissa esitellään Wattisen älytermostaattien toimintaa ja taloyhtiölle tuottamaa säästöä.

Webinaarin pitäjinä ovat asiakkuusjohtaja Aki Salo Isännöintiliitosta ja liiketoimintajohtaja Mikko Lietsalmi Wattiselta.

Webinaariin voivat osallistua Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunta ja Isännöintiliiton paikallisyhdistysten henkilöjäsenet. Osallistukaa koko toimiston voimin ja pohtikaa, mitä webinaarin asiakokonaisuus tarkoittaa teidän yrityksen näkökulmasta.

Tapahtumaan ilmoittautumalla hyväksyt yhteystietosi luovuttamisen tapahtuman kumppanille.

*Lähde: Isännöinti-lehti 8/2019: Lämmitysongelmat usein esillä