Isännöintiliiton Taloyhtiöiden strategiat ja taloyhtiön johtaminen -työryhmä työskenteli parinkymmenen isännöitsijän voimin webinaarin aiheen parissa vuoden 2022 aikana. Taloyhtiöstrategiaa ei tulisi unohtaa pöytälaatikkoon vaan sen tulisi olla osa taloyhtiön ja hallituksen toimintaa. Webinaarissa kuulet työryhmän aikaansaannoksia ja saat vastauksia kysymyksiin:

• Millaisia taloyhtiöstrategioita tarvitaan ja miten niitä tehdään?
  • Kuka tekee taloyhtiöstrategian ja miten sitä voi hyödyntää?

Asiantuntijoina:

• Jäsenpalvelupäällikkö Anne Murtomaa, Isännöintiliitto
  • Palvelupäällikkö Johanna Kannas, Isännöintiliitto
  • Mukana myös jäsenedustaja

Webinaari on maksuton. Webinaariin voi osallistua Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunta. Webinaariin ilmoittautumalla hyväksyt lomakkeelle täyttämiesi tietojen luovuttamisen Isännöintiliiton jäsenrekisteriin.

Tutustuthan myös tapahtumaohjeisiimme: https://www.isannointiliitto.fi/tutustu-meihin/hallitus-ja-paatoksenteko/kaytannot-tapahtumissa-ja-kokouksissa/