EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) uudistaa henkilötietojen käsittelyn ja henkilörekistereiden ylläpitämisen. Isännöintiliiton koulutuksessa opit GDPR:n perusteet ja saat käytännön vinkkejä isännöintitoimintaan jalkautettavaksi.

Ohjelma:

Tervetuloa

toimitusjohtaja Tero Heikkilä, Isännöintiliitto

12:40-13:40 Tietosuoja-asetus, mikä muuttuu?

• Keskeisimmät käsitteet ja säädökset henkilötietojen käsittelyyn
  • Mitä isännöintiyrityksessä pitää tehdä ja miten?

partner Markus Myhrberg, Lexia

13:40-14:15 Vaikutukset isännöitsijän työhön

• Isännöitsijä taloyhtiön tietosuojavastuullisena, miten rooliin tulee valmistautua?

lakiasiantuntija, VT Jaana Sallmén ja lakiasiantuntija Tommi Leppänen, Isännöintiliitto

14:15-14:45 Kahvitauko

Kommenttipuheenvuoro: näin me teemme sen

tietosuojavastaava Mikael Federley, Tapiolan Lämpö

15:15-16:00 Paneeli: näin huomioimme tietosuoja-asetuksen säädökset prosesseissamme ja palveluissamme
16:00-16:30 Keskustelua sekä koulutuksen päätös
16:30-19:00 Ystävänpäiväjuhla Isännöintiliiton toimistolla

Kohotetaan malja ystävyydelle

Koulutuksen päätteeksi tervetuloa toimistollamme (Lapinlahdenkatu 1 C, 5. kerros) järjestettävään ystävänpäiväjuhlaan. Luvassa on iloisia kohtaamisia ja uusia tuttavuuksia. Illan kruunaa samppanjatasting, jossa ammattilaisen johdolla maistellaan eroja samppanjan, cavan ja proseccon välillä.

Ystävänpäiväjuhlan kutsuvieraslistalta löytyvät koulutuksen osallistujien ohella Isännöintiliiton aktiivisimmat jäsenet sekä Palveluverkosto-yritysten edustajat.

Tilaisuudessa mukana:

Hinta ja kohderyhmä:

145 euroa + alv / henkilö sisältäen koulutuksen, materiaalin ja taukokahvit sekä tilaisuuden päättävän verkostoitumistilaisuuden tarjoiluineen Isännöintiliitossa.

Vain Isännöintiliiton jäsenyrityksille.

Liittymisetu: tammikuun aikana Isännöintiliittoon liittyville yrityksille liittymislahjana yksi lippu tietosuoja-asetuskoulutukseen. Lippuja rajoitettu määrä.

Koulutukseen voivat osallistua vain Isännöintiliiton jäsenyritysten edustajat.

Muutokset mahdollisia