Tuntuuko ilmanvaihto aiheena haastavalta?

Tässä webinaarissa käydään matalalla kynnyksellä läpi erilaisia ilmanvaihtotapoja, keskittyen erityisesti vanhempien, painovoimaisella ja koneellisella poistolla varustettujen kiinteistöjen ilmanvaihtoon.

Esityksessä pureudutaan myös puutteellisen ilmanvaihdon vaikutuksiin ja siihen, miten isännöitsijä voi tunnistaa ja ratkaista ongelmia. Lisäksi webinaarissa vastataan osallistujien etukäteen esittämiin kysymyksiin ilmanvaihdosta.

Webinaarissa aiheesta kertoo myyntipäällikkö Markus Mäkinen Terveysilmalta. Hänen kanssaan keskustelemassa on Isännöintiliiton asiakkuusjohtaja Aki Salo.

Webinaari on maksuton sekä avoin kaikille!

Tapahtumaan ilmoittautumalla hyväksyt yhteystietosi luovuttamisen webinaarin kumppanille ja Isännöintiliiton jäsenrekisteriin. Webinaarin kumppaniyritys vastaa webinaarissa esittämiensä tietojen oikeellisuudesta.