Isännöintiliiton ensimmäisessä virtuaaliseminaarissa pureudutaan isännöinnin arjen juridisiin haasteisiin, tietojen viemiseen osakehuoneistorekisteriin sekä korjaushankkeiden lainansaantiin. Saat seminaarin aikana ajankohtaisia ja hyödyllisiä vinkkejä suoraan omaan työhösi jalkautettavaksi.

Virtuaaliseminaari tarjoaa myös elämyksellisiä osuuksia sekä uudenlaisia verkostoitumismahdollisuuksia.

Tästä seminaarista et halua jäädä paitsi! Seminaari on maksuton Isännöintiliiton jäsenyritysten koko henkilökunnalle sekä jäsenyhdistysten henkilöjäsenille.

Aikataulu:

11.40 Rekisteröityminen tapahtumaan
12.00 Tervetuloa

Top 3 korona-ajan juridista haastetta ja vinkit eteenpäin

Laura Lithenius, lakiasiantuntija, OTM, Isännöintiliitto

12.50 Kumppanikisastudio
13.05 Ohjattua virtuaalista verkostoitumista

Näin siirrät osakeluettelot digiin

Markus Tast, johtava asiantuntija & Saija-Mariia Ropponen, tietopalveluasiantuntija, Maanmittauslaitos

14.00 Kumppanikisastudio
14.15 Kahvihuonesessiot

Viivästyvätkö korjaushankkeet? Taloyhtiön talous ja lainansaanti

Tuomas Viljamaa, vaikuttamis- ja tutkimusjohtaja, Isännöintiliitto

15.00 Kysymys/vastausklinikka
15.15 Yhteenveto, tapahtuman virallinen päätös
15.20 Kumppanijatkot
15.40 Jatkojen päätös

Virtuaaliseminaari on osallistujille maksuton. Virtuaaliseminaariin voivat osallistua Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunta sekä Isännöintiliiton jäsenyhdistysten henkilöjäsenet.

Mukaan voivat osallistua niin isännöitsijät kuin kiinteistösihteerit. Osallistukaa koko toimiston voimin ja nauttikaa laajasta koulutusiltapäivästä suoraan kotona tai konttorilla!

Ilmoittautumalla virtuaaliseminaariin hyväksyt ilmoittautumislomakkeelle täyttämiesi tietojen luovuttamisen tapahtuman kumppaneille.

Muutokset mahdollisia.