Uusi työaikalaki isännöintialan näkökulmasta -webinaari

Uusi työaikalaki astuu voimaan 1.1.2020. Isännöintiliitto järjestää aiheesta webinaarin yhteistyössä Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:n kanssa.

Webinaarin aikana kuulet, mitä uudistukset tarkoittavat isännöintialan näkökulmasta. Webinaarissa käsitellään mm. miten uusi laki on sovellettavissa iltakokouksiin sekä mitä ovat joustotyöaika ja työaikapankki, ja minkälaisia mahdollisuuksia nämä tarjoavat isännöintiyrityksille.

Osallistu webinaariin ja päivitä osaamisesi uudesta työaikalaista.

Kouluttajina asianajaja, VT, LKV, opetusneuvos Keijo Kaivanto Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:stä sekä lakiasiantuntija, VT Jaana Sallmén Isännöintiliitosta.

Webinaariin voivat osallistua Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunta. Osallistukaa koko toimiston voimin ja pohtikaa, mitä webinaarin asiakokonaisuus tarkoittaa teidän yrityksen näkökulmasta.

Tapahtumaan ilmoittautumalla hyväksyt yhteystietosi luovuttamisen tapahtuman mahdollisille kumppaneille.