Uutta lainsäädäntöä vesimittareista ja sähköautoista

Tule kuuntelemaan ja kysymään ajankohtaisista lakiasioista. Mitä on hyvä tietää vesimittarilaista ja milloin vesimittarit pitää vaihtaa etäluettaviksi? Kuinka usein asukkaalle toimitetaan kulutustiedot jatkossa? Entä mitä tarkoittaa sähköautojen latauspistevalmius ja milloin valmius pitää rakentaa?

Ajankohtaisista lakiasioista kertovat Isännöintiliiton lakiasiantuntija Laura Lithenius ja jäsenpalvelupäällikkö Anne Murtomäki. Webinaari on suunnattu erityisesti kiinteistösihteereille mutta myös muut isännöintiyrityksen työntekijät ovat tervetulleita mukaan.

Webinaari on maksuton. Webinaariin voi osallistua Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunta. Webinaariin ilmoittautumalla hyväksyt lomakkeelle täyttämiesi tietojen luovuttamisen Isännöintiliiton jäsenrekisteriin.

Webinaariin osallistuminen tapahtuu omalla tietokoneella. Linkki webinaariin toimitetaan osallistujille webinaaria edeltävänä päivänä. Webinaarin chattitoiminnolla pystyt esittämään asiantuntijoille mieltäsi askarruttavia kysymyksiä.