Taloyhtiön etua ajavan asiantuntijan tarve kiinteistövakuutuksien osalta korostuu kiinteistökannan ikääntyessä ja vahinkojen lisääntyessä. Finibin ja Isännöintiliiton webinaarissa käsitellään vakuutusmeklarin roolia vakuutusyhtiöstä riippumatomana riskienhallinnan ja vakuuttamisen ammattilaisena.

Webinaarissa käsiteltäviä aiheita ovat:

• Mikä hyöty vakuutusmeklarin käytöstä on isännöitsijälle ja taloyhtiölle?
  • Miksi taloyhtiön vakuutusturvan ja jokaisen korvauspäätöksen tarkastaminen on oleellista?
  • Mitä vakuutusmeklari tekee saadakseen yhtiön vakuutuksen pysymään markkinahintaisena?

Webinaarissa aiheesta keskustelevat Finib Oy:n asiakasvastaava vakuutusmeklari Eeva Liukkonen ja Isännöintiliiton asiakkuusjohtaja Aki Salo.

Webinaariin voivat osallistua Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunta ja Isännöintiliiton paikallisyhdistysten henkilöjäsenet. Osallistukaa koko toimiston voimin ja pohtikaa, mitä webinaarin asiakokonaisuus tarkoittaa yrityksenne näkökulmasta.

Tapahtumaan ilmoittautumalla hyväksyt yhteystietosi luovuttamisen webinaarin kumppanille ja Isännöintiliiton jäsenrekisteriin. Webinaarin kumppaniyritys vastaa webinaarissa esittämiensä tietojen oikeellisuudesta.